Αύριο τιμούν τον ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΑ που έπεσε στην Κύπρο

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚ ΠΕΤΑ ΑΡΤΑΣ, Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» διοργανώνει αύριο ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 και ώρα 7:30 μ.μ. στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΘΗΣΕΩΣ Κ ΜΑΤΖΑΓΡΙΩΤΑΚΗ 76) στην εκδήλωση που διοργανώνει και είναι αφιερωμένη στον Απόδημο Πετανίτη.

Φέτος τιμώμενο πρόσωπο είναι ο αείμνηστος συγχωριανός μας ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΑΣ που έπεσε ηρωικά μαχόμενος στις 20 Ιουλίου 1974 στην Κύπρο κατά την τουρκική εισβολή.


Την τιμητική πλακέτα θα παραλάβουν οι κόρες του και το ιστορικό της σημαντικής μάχης στην οποία έχασε τη ζωή του στο ΚΙΟΝΕΛΙ θα διηγηθεί ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ (απόστρατος) και συμπατριώτης μας Ελευθέριος Σταμάτης.

Επίσης, ο Σύλλογος θα τιμήσει τα παιδιά των Πετανιτών που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2010. Μέλη της Αδελφότητας με πολυετή προσφορά στο σύλλογο.

Η ΒΡΑΔΥΑ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΠΕΤΑΝΙΤΗ αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση του συλλόγου.

«Τιμούμε το παρελθόν, το παρόν, αλλά και το μέλλον του ΠΕΤΑ. Σας καλούμε όλους -να δώσετε το παρόν μαζί με τις οικογένειες σας και τους φίλους σας. Είναι η βραδιά όλων των Πετανιτών της διασποράς.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δεξίωση με φαγητό και ποτό προσφορά τον συλλόγου μας. Σας περιμένουμε να περάσουμε όλοι μαζί ένα αξέχαστο βράδυ.»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

-ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

-ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ - ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΩΝ

-ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΚΑΡΙΑΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟ ΜΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΑ

-ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ

-ΟΜΙΛΙΑ ΠΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ «ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ»

-ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ

-ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

-ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

-ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΕΠΙΣΗΜΩΝ

-ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

-ΔΕΞΙΩΣΗ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ & ΠΟΤΟ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης