ΑΡΤΑ: Ξεσήκωσε τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό

Στη σύλληψη ενός 26χρονου διαρρήκτη προχώρησε η ομάδα ΔΙΑΣ στην Άρτα. 

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, την Παρασκευή 10-12-2010 περίπου στις 11.15 το βράδυ κάποιος πολίτης ειδοποίησε την Αστυνομία ότι κάποιο άτομο είχε κατέβει απ’ τον τρίτο όροφο που είναι τα γραφεία της εταιρίας International Life, στην οδό Βλαχούτση 7, στο κέντρο της πόλης και κρατούσε ένα μεγάλο δέμα.


Το κέντρο ειδοποίησε αμέσως την ομάδα ΔΙΑΣ που ήταν σε κοντινό σημείο για να το ελέγξει. Η ομάδα ΔΙΑΣ σε χρόνο μηδέν έφτασε στο σημείο και μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι το άτομο αυτό μετέφερε μέσα σ’ ένα σάκο μια σειρά από κλοπιμαία ηλεκτρονικού τύπου και ειδικότερα: 3 κεντρικές μονάδες Η/Υ, 2 οθόνες Η/Υ, πληκτρολόγια, ηχεία και άλλα εξαρτήματα Η/Υ τα οποία είχαν αφαιρεθεί από τα γραφεία της εταιρίας.

Ο δράστης συνελήφθη από την ομάδα ΔΙΑΣ, ομολόγησε την πράξη του και μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Άρτας. Πρόκειται για έναν 26χρονο από την περιοχή της Άρτας, ο οποίος είχε συλληφθεί πολλές φορές στο παρελθόν για κλοπές και για μικροποσότητες ναρκωτικών και είχε εκτίσει διάφορες ποινές στις φυλακές Ιωαννίνων.

Πρόσφατα αποφαλακίστηκε και επέστρεψε στην Άρτα όπου όμως, όπως αποδείχτηκε, συνέχισε την παράνομη δράση του. Να σημειωθεί ότι ο δράστης μπήκε στα γραφεία της εταιρίας παραβιάζοντας την πόρτα με ειδικά διαρρηκτικά εργαλεία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης