ΑΡΤΑ: Σάββατο παζάρι από "Το χαμόγελο του Παιδιού"

Εκδήλωση τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους, διοργανώνει στην Άρτα «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, στην αίθουσα του Συλλόγου «Σκουφάς».


Σε ανακοίνωση απ’ το «Χαμόγελο του παιδιού» αναφέρονται: «15 χρόνια καθημερινού αγώνα, αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας, κακοποίησης, διαβίωσης χιλιάδων παιδιών σε όλη την Ελλάδα, που περιμένουν από όλους εμάς ουσιαστική ανταπόκριση.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί όλους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, να επισκεφθούν και φέτος το Χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργανώνει στην Άρτα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010 και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Σκουφάς», στην πλατεία Σκουφά.

Μέσα σε ένα χαρούμενο και εορταστικό κλίμα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλά είδη του Οργανισμού (όπως χριστουγεννιάτικες κάρτες, σχολικά, λευκά είδη και άλλα χριστουγεννιάτικα είδη) και αν ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεών του πανελλαδικά.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» περιμένει το δυναμικό «παρών» όλων των πολιτών, για να αυξήσουν τους ρυθμούς της ζωντανής καρδιάς, στέλνοντας μηνύματα ζωής & αγάπης στα παιδιά όλων! Σας περιμένουμε όλους και αυτές τις γιορτές για να στηρίξουμε τα παιδιά».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης