Κουβαλούσαν χασίς για... τις γιορτές !!

74 κιλά χασίς εντόπισαν και κατάσχεσαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί της Άρτας, τα οποία μετέφεραν δύο άτομα μέσα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο με προορισμό την Αθήνα. 

Μετά από καταδίωξη που έλαβε χώρα κοντά στο Μενίδι οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν από τους δύο δράστες ενώ ο άλλος διέφυγε και συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.


Συγκεκριμένα ήταν γύρω στις 9.30 το πρωί της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου 2010 όταν διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες το οποίο κινούνταν στην περιοχή λίγο πριν απ’ το Μενίδι, δέχθηκε σήμα από τους αστυνομικούς του Ειδικού Τμήματος Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας για να σταματήσει για έλεγχο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου όμως, αντί να σταματήσει, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά, σε απόσταση περίπου 1,5 χλμ. από το Μενίδι, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα όμως ο συνοδηγός διέφυγε και αναζητείται.

Συνελήφθη ο οδηγός και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ο οποίος είναι Έλληνας στην καταγωγή. Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 74 κιλά χασίς τα οποία οι δράστες τα είχαν παραλάβει από περιοχή κοντά στην Κόνιτσα και προορίζονταν για την Αθήνα.

«Έχουμε επικεντρώσει την προσοχή μας καθημερινά σ’ αυτόν τον τομέα (των ναρκωτικών) σήμερα όμως ήμασταν τυχεροί, ευοδώθηκαν οι κόποι τους (των αστυνομικών)» δήλωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Άρτας Γεώργιος Ντοκομές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης