Αύριο η απολογία των 6 συλληφθέντων

Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα άσκησαν οι εισαγγελείς σε βάρος των έξι συλληφθέντων, μετά την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Εναντίον των έξι ασκήθηκε δίωξη για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, η οποία προς το παρόν δεν προσδιορίζεται, διακεκριμένη περίπτωση οπλοκατοχής και προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών.


Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι συλληφθέντες είπαν στους εισαγγελείς ότι δεν έχουν λάβει γνώση της δικογραφίας και ότι δεν έχουν τηρηθεί τα δικαιώματά τους.Επί πλέον ο Αλέξανδρος Μητρούσιας αρνείται τη συμμετοχή του στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Προθεσμία για αύριο το πρωί έλαβαν για τις απολογίες τους και οι έξι νεαροί κατηγορούμενοι, από τον 31ο τακτικό ανακριτή ο οποίος ανέλαβε την δικογραφία για την υπόθεση.Σύμφωνα με τους συνηγόρους τους, και την Τρίτη, οι κατηγορούμενοι πρόκειται να ζητήσουν νέα προθεσμία ώστε να ενημερωθούν για την δικογραφία και τα κατηγορητήρια που θα συνταχθούν σε βάρος τους.

Και οι έξι αντιμετωπίζουν τρεις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και σύμφωνα με την δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος τους είναι μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης η οποία δεν προσδιορίζεται μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ