Έρχεται κόκκινη κάρτα για τους Μεσογειακούς Αγώνες;

Μέχρι την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου θα περιμένει η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) την επίσημη απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης για τον χρόνο έναρξης των εργασιών για την κατασκευή του Μεσογειακού Χωριού.

Σε διαφορετική περίπτωση η ΔΕΜΑ αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, ανάμεσά τους και τη μεταφορά διεξαγωγής των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 σε άλλη πόλη της Μεσογείου.

Τα παραπάνω προκύπτουν από επιστολή που έστειλε ο Πρόεδρος της ΔΕΜΑ κ. Αμάρ Αντάντι στον Πρόεδρο και στη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Οργανωτικής Επιτροπής (ΟΕΜΑ) κ.κ. Κολέτσο και Κουτρουμπά αντίστοιχα.

Η επιστολή Αντάντι είχε ως αποτέλεσμα να αποστείλουν νέα επιστολή στον Υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο οι δύο Δήμαρχοι Βόλου και Λάρισας κ.κ. Βούλγαρης και Τζανακούλης, με την οποία ζητούν να απαντήσει έγκαιρα στο αίτημα της ΔΕΜΑ, καθώς -όπως σημειώνουν- «κάθε κωλυσιεργία για σαφή και τεκμηριωμένη απάντηση για το θέμα αυτό δυναμιτίζει και ουσιαστικά ακυρώνει τη διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 στις πόλεις μας».

 Πηγή: www.neosagon.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης