Το ΣΔΟΕ στα Νοσοκομεία Άρτας - Ιωαννίνων...

Η έρευνα αναμένεται να βγάλει ενδιαφέροντα «λαβράκια»

Καταγγελίες για καταθέσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε λογαριασμούς γιατρών του Δημοσίου ελέγχονται και από την Αρχή για το Ξέπλυμα του Μαύρου Χρήματος, ενώ εξετάζεται να ανοίξουν φάκελοι υποθέσεων που είχαν διερευνηθεί παλαιότερα από τις αρχές αλλά δεν είχε εντοπιστεί καμία αξιόποινη πράξη.


Στην όλη ιστορία, που εξελίσσεται σε ένα πραγματικό θρίλερ, ως πρωταγωνιστές φέρονται γιατροί, κυρίως από τους τομείς της αιματολογίας, της ογκολογίας αλλά και ορθοπεδικοί.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων βρίσκονται σε εξέλιξη ιδιαιτέρως σοβαρές έρευνες από το ΣΔΟΕ, με στόχο τον εντοπισμό «κυκλώματος» γιατρών σε συνεργασία με πολυθενική εταιρεία που προμήθευε ορθοπεδικά υλικά.

Σε επίσκεψή του στα Ιωάννινα την περασμένη εβδομάδα ο ειδικός γραμματέας της ΥΠΕΕ Γιάννης Καπελέρης απέφυγε να κάνει δηλώσεις και παρέπεμψε στο τελικό πόρισμα που αναμένεται να παραδοθεί στην εισαγγελέα τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Ερευνες όμως γίνονται και στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο της Αρτας για ανάλογη υπόθεση που φέρεται να ζημίωσε το ελληνικό Δημόσιο 4 εκατ. ευρώ!

Πηγή: EPIRUS GATE 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ