Διαδικτυακή πύλη στη διάθεση των επιχειρήσεων

Με ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Άρτας ενημερώνει τις επιχειρήσεις- μέλη του, ότι μέσω της διαδυκτιακής πύλης “Agora” (http://www.agora.mfa.gr/ ), έχουν τη δυνατότητα της έγκυρης και άμεσης ενημέρωσης για τις τελευταίες οικονομικές εξελίξεις καθώς και της αναζήτησης και εύρεσης πληροφοριών, ανάλογα με το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρουν, όπως και ανάλογα με την χώρα ενδιαφέροντός τους.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της διοίκησης του Επιμελητηρίου Άρτας αναφέρονται: «Στην «Αgora» καταχωρούνται, σε καθημερινή βάση, από τα Γραφεία Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών, που λειτουργούν σε περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου, μεταξύ άλλων:

-Εμπορικές, οικονομικές, επενδυτικές κ. α. ειδήσεις.
-Ζητήσεις ξένων επιχειρήσεων για ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, όπως και για συνεργασία με εταιρείες της χώρας μας.
-Προκηρύξεις διαγωνισμών ξένων χωρών για προμήθειες και έργα.
-Στοιχεία για ελληνικές επιχειρηματικές αποστολές, διεθνείς εκθέσεις, συνέδρια κ.α. εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο εξωτερικό.
-Σημαντικές για τους Έλληνες εξαγωγείς, πληροφορίες.
Επιπλέον, στην πύλη δημοσιεύονται:
-«Οδηγοί Επιχειρείν» (Doing Businesss in……).
-Ετήσιες εκθέσεις των Γραφείων ΟΕΥ για την πορεία της οικονομίας των χωρών αρμοδιότητάς τους και την εξέλιξη των διμερών οικονομικών και εμπορικών συναλλαγών μας.
-Πληροφορίες για το νομικό, δασμό-φορολογικό και εισαγωγικό καθεστώς.
-Μελέτες για επιλεγμένους κλάδους και έρευνες αγοράς για προϊόντα και υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου Άρτας- Γραφείο Υποστήριξης Επιχειρήσεων Ν. Άρτας-Αρμόδιος- κος Χρήστος Κολοβός».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης