ΑΡΤΑ: Άρχισαν αποχή οι γιατροί στο Νοσοκομείο

Θα απέχουν από τα καθήκοντά τους από σήμερα οι ειδικευόμενοι γιατροί στο Νοσοκομείο της Άρτας αντιδρώντας στο γεγονός ότι παραμένουν απλήρωτοι για τις εφημερίες 5 μηνών τις οποίες υποχρεωτικά έκαναν, διεκδικώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2010.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Άρτας Γιάννης Πασιάς "σήμερα Τετάρτη ξεκινάνε επίσχεση οι ειδικευόμενοι γιατροί και όσοι από τους υπολοίπους, γιατί υπάρχουν και αρκετοί γιατροί από το μόνιμο προσωπικό που συνεχίζουν την επίσχεση.

Ο σύλλογος εργαζομένων και οι υπόλοιποι γιατροί και ως ΕΙΝΗ είμαστε στο πλευρό τους. Έχουμε τη διαβεβαίωση απ’ το διοικητή ότι τα χρήματα έχουν φύγει. Περιμένουμε την εξέλιξη μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά".

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας Γιώργος Λάμπρου σε συνάντηση που είχε χθες με τους εργαζόμενους τους ενημέρωσε ότι το θέμα έχει παραπεμφθεί στον επίτροπο και ότι είναι ζήτημα λίγων ημερών για να πληρωθούν.

Υπό αυτή την έννοια ο κ. Λάμπρου κάλεσε τους εργαζόμενους να επιστρέψουν στη δουλειά τους. Ο κ. Λάμπρου σήμερα μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να λάβει μέρος σε προγραμματισμένη συνεδρίαση του Κέντρου Λοιμώξεων (ΚΕΕΛΠΝΟ) εν’ όψει του χειμώνα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ