Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τον Μ/Φ "ΣΚΟΥΦΑΣ"


- Οι εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στον αείμνηστο Βασίλη Καρατσιώλη 

 Ο Μ/Φ Σύλλογος Άρτης « Ο ΣΚΟΥΦΑΣ» ενόψει Χριστουγέννων προχωρά στον προγραμματισμό των παρακάτω εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του μήνα Δεκεμβρίου στην αίθουσα της Πνευματικής Στέγης του Συλλόγου και στον χώρο της Βιβλιοθήκης στη Γαρουφάλειο Στέγη. 



 6/12 Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για την εξάλειψη βίας κατά των γυναικών σε συνδιοργάνωση των: Ιατρικού Συλλόγου, Ιατρικής Εταιρείας , Φαρμακευτικού Συλλόγου , Κινηματογραφικής Λέσχης και προβολή της ταινίας «Το λουλούδι της ερήμου».

 13, 14 & 15 /12 Χριστουγεννιάτικο Bazzar για το Χάμογελο του Παιδιού στην αίθουσα της Πνευματικής Στέγης. 13/12 Παρουσίαση του βιβλίου της Πηνελόπης Κουρτζή « Η ερωμένη των φάρων» στον χώρο της Βιβλιοθήκης.

 15/12 Συναυλία της Χορωδίας Παραδοσιακού τραγουδιού γα την ενίσχυση του έργου του Χαμόγελου του παιδιού στην αίθουσα της Πνευματικής Στέγης.

 16 έως 20 /12 Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και δράσεις από μαθητές δημοτικών σχολείων της πόλης μας στον χώρο της Βιβλιοθήκης. 

22 έως 26/12 Έκθεση φωτογραφίας του κ. Κώστα Μπανιά στην αίθουσα της Πνευματικής Στέγης. 

22/12 Χριστουγεννιάτικη παράσταση του παιδικού τμήματος του Θεατρικού εργαστηρίου στην αίθουσα της Πνευματικής Στέγης.

 28/12 Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής του Συλλόγου στην αίθουσα της Πνευματικής Στέγης.

 Ο Μ/Φ Σύλλογος Άρτης « Ο ΣΚΟΥΦΑΣ» με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. τιμώντας την μνήμη και δείχνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στον ιατρό , εξέχον μέλος της Αρτινής κοινωνίας, επίτιμο και μακροβιότερο πρόεδρο του Συλλόγου Βασίλειο Καρατσιώλη τον ανακηρύσσει μεγάλο ευεργέτη του Συλλόγου και αφιερώνει στην μνήμη του τις εκδηλώσεις του 2019-2020.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ