Άρτα: Δύο βίντεο με τους πυροβολισμούς στο παζάρι


Το πατρινό site, tempo24.news, δημοσίευσε δύο βίντεο από την συμπλοκή και τους πυροβολισμούς στο παζάρι της Άρτας που είχαν σαν συνέπεια τον τραυματισμό δύο ατόμων... 



 Όπως σημειώνει το tempo24.news, αρκετοί Πατρινοί έμποροι βρίσκονταν εκεί προκειμένου να εκθέσουν τα εμπορεύματα τους. "Ζήσαμε στιγμές τρόμου" λένε στο Tempo24.news.

"Ακούσαμε τους πυροβολισμούς και δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει, Βγήκαμε όλοι τρέχοντας στον εξωτερικό χώρο".

 Το πρωί της Τετάρτης συνελήφθησαν οι τρεις Ρομά στην Πρέβεζα και στον Λούρο, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης των Τμημάτων Ασφαλείας Άρτας και Πρέβεζας.

Οι Ρομά είναι ηλικίας 20, 21 και 23 ετών και σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα και της συμπλοκής.

 Επίσης, στη δικογραφία περιλαμβάνονται και δύο ακόμη συνεργοί τους, ηλικίας 42 και 25 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τα ίδια αδικήματα, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και αναζητούνται.

 Στο πλαίσιο ερευνών της αστυνομίας στο χώρο του παζαριού, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, ένα πιστόλι, 5 κάλυκες των 9mm, φυσίγγιο των 9mm και δύο ξύλινα καδρόνια.

 Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.  ​

Δείτε τα βιντεο:


 

taneatismikrospilias24.com



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης