Ξεκινάει αρχές του χρόνου ο δρόμος Πηγές - Γέφυρα Κοράκου


Όπως είναι γνωστό αναδείχθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, ο ανάδοχος του έργου: «Βελτίωση Ε.Ο. Άρτας – Καρδίτσας από Πηγές έως όρια Ηπείρου», προϋπολογισμού 620.000 €. (ΦΩΤΟ)




Ο απαραίτητος και σημαντικός αυτός δρόμος θα ξεκινάει από την διασταύρωση στη θέση "Κερασιά" των Πηγών και θα καταλήγει στη Γέφυρα Κοράκου

Ανάδοχος εταιρία είναι  η ΕΡΓΟΤΕΧΝΙΚΗ - Γ. Ν. & Θ. ΘΩΜΑΣ Ο.Ε, η οποία θα ξεκινήσει το έργο σύμφωνα με πληροφορίες στις αρχές του χρόνου.

Η προαναφερόμενη εταιρία έχει πολύ καλή γνώση του ευρύτερου χώρου μιας και έχει ασχοληθεί με πολλά έργα, όπως εκείνο της "Αποκατάστασης των Βλαβών της Γέφυρας Κοράκου επί του Αχελώου Ποταμού"



Επίσης η εταιρία δείχνει για άλλη μια φορά και ξεκάθαρα ότι γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο των εργασιών της και την εκτέλεση με υπευθυνότητα των έργων που αναλαμβάνει. όπως οι εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας γεφυριών και οδικών δικτύων σε παραποτάμιες περιοχές του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη και εντυπωσιακές παρεμβάσεις στην Ε. Ο  Άρτας - Καρδίτσας.



Η παρακάτω φωτογραφία είναι από τα έργα συντήρησης και καθαρισμού στην Ε.Ο. Άρτας - Καρδίτσας και η αποκατάσταση των ζημιών λόγω κατολισθήσεων στα Μηλιανά Άρτας




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης