Πέρασε από την Άρτα η 17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία


Η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία που έχει στόχο τη διάδοση της ιδέας της εθελοντικής Αιμοδοσίας πέρασε την Τρίτη 17/9/19, το απόγευμα από την πόλη της Άρτας. 



 Το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και ο Σύλλογος Δρομέων με επικεφαλής τον Δήμο Αρταίων, οργάνωσαν την τελετή η οποία ξεκίνησε στις 7.00 το απόγευμα από το Κέντρο της πόλης (Αγ. Δημήτριος) και αφού πέρασε από τους περισσότερους κεντρικούς δρόμους κατέληξε στην πλατεία ΣΚΟΥΦΑ (έναντι της Παρηγορήτριας) όπου έγινε η σχετική τελετή η οποία έκλεισε με μικρή μουσική εκδήλωση από το Μουσικό Σχολείο Άρτας, ενώ συμμετοχή στην εκδήλωση, κατά την ώρα αναμονής της Φλόγας, είχε και η ομάδα κρουστών «KrotalArta».

 Σκοπός της όλης εκδήλωσης ήταν να τονισθεί για άλλη μια φορά ότι πρέπει να ξεπεραστεί κάθε δισταγμός και ελλιπής πληροφόρηση σχετικά με την αιμοδοσία, αφού είναι πέραν πάσης αμφιβολίας τεκμηριωμένο από την ιατρική επιστήμη ότι για κάθε υγιή οργανισμό είναι απλή, ανώδυνη και εντελώς ακίνδυνη προσφορά, η οποία μπορεί να στηρίξει την υγεία ή και να σώσει την ζωή κάποιου συνανθρώπου που την έχει ανάγκη. Τι πολυτιμότερη προσφορά θα μπορούσε να κάνει κανείς;



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης