Ένας Αρτινός στο γραφείο του Πρωθυπουργού


Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας. Αναπληρωτές Διευθυντές του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού αναλαμβάνουν οι δημοσιογράφοι, Γιώργος Ευθυμίου και Αργύρης Παπαστάθης. 




Το Βιογραφικό του Γιώργου Ευθυμίου


Ο Γιώργος Ευθυμίου γεννήθηκε στην Άρτα το 1978. Έχει σπουδάσει Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο ΕΑΠ, μεταπτυχιακή εξειδίκευση στο ΕΚΠΑ στα αντικείμενα «Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων», «Μετάφραση και Πολιτική Σκέψη» και «Οικονομική Κρίση και Προοπτικές», ενώ ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό «Communication Strategy and Content Management» στο Danube University Krems (DUK).

Επί 19 χρόνια εργαζόταν ως δημοσιογράφος στην ΕΡΤ Α.Ε., τα 15 από αυτά ως πολιτικός συντάκτης, έχοντας περάσει από το οικονομικό και κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ.

Παράλληλα, έχει εργαστεί σε εφημερίδες, όπως στον Ελεύθερο Τύπο και στην Ελευθερία του Τύπου, αλλά και στο ειδησεογραφικό site newpost.gr. Εκτός από τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, έχει καλύψει μεγάλα γεγονότα και επισκέψεις Ελλήνων ηγετών στο εξωτερικό.

Έχει διδάξει τηλεοπτική δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας, ενώ το 2018 τιμήθηκε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, με το βραβείο Μπότση για το έργο του στο πολιτικό ρεπορτάζ. Αργύρης Παπαστάθης: Ο Αργύρης Παπαστάθης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978.

Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κατέχει μεταπτυχιακό στην Πολιτική Θεωρία από το London School of Economics (LSE). Έχει εργαστεί ως οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες «Το Βήμα» (2005-2017) και «Πρώτο Θέμα» (2017-2018) και ως αρθρογράφος στην ιστοσελίδα «Protagon». Μεταξύ άλλων, την περίοδο 2012-2017, παρουσίαζε καθημερινή εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM».

Από τον Σεπτέμβριο του 2018 εντάχθηκε στο Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και είχε αναλάβει τις επαφές του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ξένο Τύπο. Είναι γιος του γνωστού σκηνοθέτη Λάκη Παπαστάθη και της ηθοποιού του θεάτρου Υβόννης Μαλτέζου.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης