Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόκτηση νέας άδειας Ε.Δ.Χ


Στις 07-08-2019 αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ΑΔΑ : Ω0ΣΛ7Λ9-ΘΣΧ) η «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση νέας άδειας Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου ή μετατροπή υφιστάμενης σε άλλο τύπο, σύμφωνα με το άρθρο 106 παράγραφος 3 του Ν.4070/2012, όπως ισχύει σήμερα, για την Π. Ε. Άρτας & για το έτος 2019» 



 Κάθε ενδιαφερόμενος να αποκτήσει νέα άδεια Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου ή να μετατρέψει υφιστάμενη άδεια σε άλλο τύπο πρέπει να υποβάλλει σχετική Αίτηση στην Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π. Ε. Άρτας, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, που περιγράφονται αναλυτικά στην ΑΔΑ : Ω0ΣΛ7Λ9-ΘΣΧ.

 Με την αίτηση του ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να προσδιορίζει την έδρα ή τις έδρες της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου για τις οποίες ζητείται άδεια, το είδος άδειας (ή αδειών) και τον αριθμό τους ανά έδρα.

 Οι έδρες Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων, που υφίστανται σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, περιγράφονται αναλυτικά στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α της ΑΔΑ : Ω0ΣΛ7Λ9-ΘΣΧ. 

 Η προθεσμία υποβολής των σχετικών Αιτήσεων λήγει την 11-09-2019.

 Για τα έντυπα των Αιτήσεων & για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Τεχνικό Τμήμα της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Π. Ε. Άρτας, τηλέφωνο 26813-63612.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης