Κοιλάδα Αχελώου: Ημερίδα εκπαιδευτικού προγράμματος


Κείμενο: Νεκταρία Στούκα

Προχθές στην κοιλάδα του Αχελώου πραγματοποιήθηκε ημερίδα στα πλαίσια του εκπαιδευτικού πολιτιστικού προγράμματος "Τόποι Αυτοθυσίας Ιερά Μονή Σελτσου, Μεσολόγγι, Μυτιλήνη" με τίτλο " Η Κοιλάδα του Αχελώου στην ιστορία του τόπου".  




Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον διακεκριμένοι εκπαιδευτικοί τοποθετήθηκαν για την ιστορία του τόπου και για τον περιβαλλοντικό πλούτο που μας διασχίζει,τον ποταμό Αχελώο.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συναδέλφους που ταξίδεψαν κ μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον καθηγητή Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ.Θωμα Μπάκα, τον καθηγητή του πανεπιστημίου Βαρσοβιας κ Przemek Kordos τον διδακτωρα πανεπιστημίου Κρήτης κ Κωνσταντίνος Κωτσίδης τον διευθυντή εκπαίδευσης Άρτας κ.Γκορο Λεωνίδα,τον διευθυντή εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας κ.Χρήστος Κολοβός, την διευθύντρια εκπαίδευσης Λέσβου κ.Katerina Strataki τον αντιδήμαρχο Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου κ.Tasos Skarmoutsos.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο σύλλογο γυναικών Λενω Μπότσαρη και στην κ.Ματίνα Γαλλίκα που η προσφορά της στην εκδήλωση είναι ανεκτίμητη, στην αδελφότητα Πηγιωτων Άρτης και στον πρόεδρο κ. Χρήστο Καπερώνη

Τέλος δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τον φίλο Antonis Kossyvakis που πάντα είναι στο πλευρό μας στηρίζοντας εμπρακτως κάθε προσπαθεια ανάδειξης του τόπου μας. Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Ηπείρου , τον Περιφερειάρχη κ.Αλεξανδρο Καχριμανη, τον αντιπεριφερειάρχη κ.Βασίλης Ψαθάς, τον βουλευτή Άρτας κ.Giorgos Stylios που προερχόμενος από τον χώρο της εκπαίδευσης στηρίζει κάθε προσπάθεια μας,και την ενεργειακή εταιρεία ΤΕΡΝΑ για την ευγενική της χορηγία.

Το πρόγραμμα μας συνεχίζεται εντός και εκτός Ελλάδας.....Σας ευχαριστώ από καρδιάς....

Nektaria Stouka



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ