Μητσοτάκης από Άρτα:“Να κάνουμε πράξη την Ελλάδα που ονειρευόμαστε”


Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Κυριακής ο Πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας. Θερμή υποδοχή του επιφύλαξαν στελέχη και φίλοι του κόμματος που τον περίμεναν από νωρίς. (Φώτο - ΒΙΝΤΕΟ)



Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον κάμπο της Άρτας για να δει από κοντά τις ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειες ακτινιδίων κυρίως και να ενημερωθεί από τους ίδιους τους παραγωγούς.



Ο Πρόεδρος της Ν.Δ είπε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαϊου το οποίο χαρακτήρισε το «πρώτο μεγάλο βήμα για την πολιτική αλλαγή». Και πρόσθεσε:
«Ειδικά εδώ στην Άρτα έχω θέσει ένα ξεχωριστό πολιτικό στόχο. Θέλω στις 7 Ιουλίου όλη η Ελλάδα να είναι γαλάζια και η Άρτα να μην είναι εξαίρεση. Βοηθείστε με να κάνουμε και την Άρτα γαλάζια.
Είμαστε εδώ για να ενώσουμε όλους τους Έλληνες και για να σας εξηγήσουμε πως η Ελλάδα θα μπει σε μια ισχυρή τροχιά ανάπτυξης».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Μητσοτάκης και στον πρωτογενή τομέα σημειώνοντας «Τα πράγματα τα τελευταία 4 χρόνια για τους αγρότες έγιναν χειρότερα, παρά τις υποσχέσεις. Θα στηρίξουμε τον αγρότη και το αγροτικό εισόδημα, θα μειώσουμε τους φόρους για όλους τους Έλληνες, θα στηρίξουμε τη μετάβαση σ΄ένα πρωτογενή τομέα που θα έχει πραγματικά συγκριτικά πλεονεκτήματα και θα βοηθήσουμε να μειωθεί το κόστος παραγωγής, στηρίζοντας παράλληλα και τα συνεργατικά σχήματα. Θα παρέμβουμε στον ΕΛΓΑ για να αποζημιωθούν οι αγρότες που υπέστησαν ζημιές» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Ν.Δ πήγε στη Βλαχέρνα Άρτας όπου είχε συνάντηση με επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα και επιχειρηματίες επαγγελματικών κλάδων που συνδέονται με την αλυσίδα διατροφής.

Ο κ. Μητσοτάκης διανυκτέρευσε στην Άρτα και το πρωί της Δευτέρας αναχώρησε για τη Λευκάδα για να παραστεί στις εκδηλώσεις για την πολιούχο, Παναγία Φανερωμένη.





http://arta2day.gr/


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης