Ξεκινά την Περιοδεία από την Ήπειρο ο Μητσοτάκης


- Στην Άρτα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και ομιλία -Αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις για υποψήφιους

Από την Ήπειρο ξεκινά τον επίσημο προεκλογικό του αγώνα την Κυριακή ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.



Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ξεκινήσει από το Μέτσοβο, μετά στα Γιάννενα και θα καταλήξει στην Άρτα. Με το μήνυμα «ισχυρή ανάπτυξη, αυτοδύναμη Ελλάδα», ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει ήδη προγραμματίσει για τις επόμενες ημέρες σειρά περιοδειών στην περιφέρεια.

Η επίσημη προεκλογική περίοδος ξεκίνησε με τον κ. Μητσοτάκη να επαναλαμβάνει την πρόθεσή του να διεξάγει η ΝΔ έναν «πιο ήπιο προεκλογικό αγώνα, με λιγότερα συνθήματα και φωνές και περισσότερες προτάσεις». Έστειλε παράλληλα μήνυμα προς τα γαλάζια στελέχη-κατά του εφησυχασμού μετά το πολύ θετικό για τη ΝΔ αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, λέγοντας ότι «σε καμία εκλογή δεν υπάρχει προεξοφλημένο αποτέλεσμα».

» Στις εκλογές δεν μετρούν οι δημοσκοπήσεις, μετρά μόνο το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα το διαμορφώνουν αυτοί που φτάνουν στην κάλπη», τόνισε χαρακτηριστικά, απευθύνοντας κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου που, όπως είπε, «είναι κρίσιμες, εξαρτώνται απόλυτα από την κινητοποίηση και από την συμμετοχή των ίδιων των πολιτών και πρέπει να γίνουν οι εκλογές «του μυαλού και της ευθύνης».

Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε ισχυρή εντολή ώστε να υπάρξει την επόμενη ημέρα «μια σταθερή και αποφασισμένη κυβέρνηση που θα υλοποιήσει ταχύτατα και χωρίς αναστολές ένα τολμηρό πρόγραμμα μεγάλων αλλαγών».

Να σημειωθεί πως οι παραγωγικές δυνάμεις της περιοχής, αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξειδίκευση του σχεδίου του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις σχεδιαζόμενες μεταρρυθμίσεις σχετικά με την προσέλκυση νέων επενδύσεων.

Ομιλία σε Άρτα
 
Με πρώτο σταθμό της περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη, το Μέτσοβο η επίσκεψη στο οποίο έχει και έντονο συμβολισμό καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλει έτσι να αποδώσει τιμές στον Ευάγγελο Αβέρωφ – Τοσίτσα θα τον υποδεχθούν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, και ο Δήμαρχος Μετσόβου Κώστας Τζαφέας.

Μετά το Μέτσοβο, ο κ. Μητσοτάκης, θα επισκεφθεί τα Γιάννενα, όπου στο ξενοδοχείο «Du Lac» θα συναντηθεί με στελέχη της Ν.Δ., εκπροσώπους τοπικών φορέων, ενώ αναμένεται να έχει συνάντηση και με το νέο Δήμαρχο Ιωαννίνων Μ. Ελισάφ.

Στη συνέχεια ο Κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Άρτα, όπου το απόγευμα θα συναντηθεί με κατοίκους, στελέχη του κόμματος και εκπροσώπους φορέων, ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κινητοποίηση στελεχών μελών, φίλων και ψηφοφόρων της ΝΔ, είναι μεγάλη και αυτό επειδή αναγκαστικά θα γίνουν συγκρίσεις με την συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στην Άρτα πρίν τις ευρωεκλογές.

Να σημειωθεί πως ο Νομός Άρτας, είναι στα σχέδια της ΝΔ επειδή στοχεύει σε 2 έδρες, αλλά και επειδή είναι από τους λίγους, στον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχτηκε πρώτος στις ευρωεκλογές.



Οι υποψήφιοι

Στα σχέδια λέγεται πως είναι να ανακοινωθούν και επίσημα οι υποψήφιοι βουλευτές της Ηπείρου, από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΝΔ, για να μπορούν να τον συνοδεύουν στις περιοδείες.

Για την Άρτα πάντως, το ψηφοδέλτιο έχει κλείσει με τους Γιώργο Στύλιο, Ευστάθιο Γιαννούλη, Ντίνο Παπαδημητρίου, Εύη Καραμπίνα και Δήμητρα Νικολάου.

 Εφημερίδα: "ΗΧΩ της Άρτας"
 ixotisartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ