Η Ράνια Γκίζα υποψήφια Περ. Σύμβουλος με Γ.Ζάψα


Ανακοίνωση της υποψηφιότητας - Βιογραφικό

Φίλοι και φίλες. Η χώρα μας, μετά την μεγάλη κρίση που βίωσε, εισέρχεται σε μια νέα εποχή, που, αν δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε τα γκρίζα χρόνια, οφείλουμε να εξασφαλίσουμε ότι θα είναι εποχή συνολικής ανασυγκρότησης. 




Αυτή αφορά την παραγωγή, την οικονομία, τον πολιτισμό, τους θεσμούς, αλλά και τον τρόπο που ο καθένας και η καθεμιά αντιλαμβάνεται τον ρόλο του μέσα στην κοινωνία ως ενεργός πολίτης.

Τον Μάιο του 2019 θα διεξαχθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, στους Δήμους και στις περιφέρειες της πατρίδας μας. Έχουμε, λοιπόν, όλοι χρέος, να απαντήσουμε στα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την περιφέρειά μας, την Ήπειρο.

Να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που κάποιοι άφησαν να κακοφορμίσουν, καταδικάζοντας την περιφέρειά μας να είναι ουραγός, παρά τα μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει. Να σκεφτούμε και να βρούμε τρόπους για την ισόρροπη και δίκαιη ανάπτυξη για όλους τους νομούς της Ηπείρου, με σεβασμό στο περιβάλλον και στις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.

Και να προωθήσουμε στην αυτοδιοίκηση εκείνες τις ιδέες και πολιτικές, που δίνουν χώρο στην καινοτομία και στη δημιουργικότητα, ανοίγοντας ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους που έμειναν εδώ και δεν ξενιτεύτηκαν.

Σε αυτή την μάχη, που αφορά τόσο τον τόπο μας, όσο και τον καθένα μας ξεχωριστά και την κοινωνία συνολικά, επέλεξα να δώσω το «παρών», αναλαμβάνοντας, ως ενεργή πολίτης, το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί.

Στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019, θα είμαι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής περιφερειακής παράταξης, με επικεφαλής τον Γιώργο Ζάψα.

Με ευθύνη και ειλικρίνεια, λοιπόν, ζητώ να με στηρίξετε σ’ αυτή την προσπάθεια και σας καλώ να δώσουμε μαζί την μάχη, για μια άλλη Ήπειρο σε μια άλλη Ελλάδα.

Με θερμούς χαιρετισμούς, 
Ουρανία (Ράνια) Γκίζα 

Βιογραφικό 

Η Ράνια Γκίζα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άρτα, με καταγωγή από τους Μελισσουργούς Άρτας. Αποφοίτησε απο το 20 Λύκειο Άρτας, σπούδασε στο τμήμα Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ΤΕΙ Λάρισας και είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια Μηχανικών Η/Υ και Δικτύων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Παράλληλα, φοίτησε στο ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης της ΑΣΠΑΙΤΕ στα Ιωάννινα, όπου εκπλήρωσε με επιτυχία τις υποχρεώσεις της. Είναι κάτοχος Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτή Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης Πιστοποίησης ΕΟΠΕΠ, έχει παρακολουθήσει το επιμορφωτικό σεμινάριο Εξειδίκευσης στην Ψυχοπαιδαγωγική Κατάρτιση του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος Άριστης Αγγλικής ξένης γλώσσας. Εργάζεται στις ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΟΑΕΔ ΑΡΤΑΣ, ως Αναπληρώτρια καθηγήτρια πληροφορικής, από το 2005 έως σήμερα, επί 14 συνεχόμενα χρόνια με πλήρες ωράριο.

Εκπρόσωπος του Συλλόγου ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών των ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΑΡΤΑΣ στην Ομοσπονδία Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών Ηπείρου. Ταυτόχρονα από το 2005 έως 2010 έχει εργαστεί ως εργαστηριακός συνεργάτης στο τμήμα Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης και στο τμήμα Φυτικής Παραγωγής του ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ, στα δημόσια ΙΕΚ Άρτας, στα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού (Ανέζα, Ράχη, Βίγλα, Πολύδροσο, Ράμια, Χαλκιάδων, Γραμμενίτσα, Μεγάρχη) ως καθηγήτρια Πληροφορικής.

 Τέλος, έχει απασχοληθεί ως εκπαιδεύτρια σε προγράμματα Εκπαίδευσης Ενηλίκων, κατάρτισης Ανέργων, ως επιμορφωτής Εκπαιδευτικών στη χρήση και αξιοποίηση των ΤΠΕ και έχει διαχειριστεί προγράμματα για την Κατάρτιση και Εύρεση Εργασίας σε Άνεργους Ενήλικες. Παράλληλα με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις βοηθά στην οικογενειακή επιχείρηση. Είναι μητέρα του πεντάχρονου Γιώργου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ