Στύλιος:Θέρμανση για 10 ώρες την ημέρα στο Νοσοκομείο Άρτας


Ασθενείς και εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας (Κ.Υ.) του Νομού Άρτας, στερούνται βασικές ανάγκες θέρμανσης και ζεστού νερού. 



Το θέμα έφερε στη Βουλή ο Γιώργος Στύλιος, αναφέροντας στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού ελέγχου, άρθρο με σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και στα Κ.Υ. Άρτας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η κατάσταση θέρμανσης στο Νοσοκομείο και στα Κ.Υ. του νομού είναι προβληματική. Η κεντρική λειτουργία της θέρμανσης περιορίζεται στις 10 ώρες το 24ωρο.

Η προμήθεια πετρελαίου για τις ανάγκες του Νοσοκομείου γίνεται με διαδικασίες καθημερινών αναθέσεων, χωρίς να καλύπτονται πλήρως ούτε καν οι άμεσες ανάγκες καθώς στις διαγωνιστικές διαδικασίες δεν συμμετέχουν οι πρατηριούχοι και οι εταιρείες παροχής και διανομής πετρελαίου.

Οι ασθενείς αναγκάζονται οι ίδιοι να φέρνουν από τα σπίτια τους μέσα θέρμανσης για να ζεσταθούν και να απέχουν από την καθαριότητα, λόγω της έλλειψης ζεστού νερού.

Τα ως άνω περιγραφόμενα από τον Σύλλογο των Εργαζομένων, τονίζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αποδεικνύουν ότι οι παροχές υγείας είναι τουλάχιστον προβληματικές και αναδεικνύουν το έλλειμμα διαχείρισης από την πλευρά της Διοίκησης του Νοσοκομείου.

Καταλήγοντας, ο κ. Στύλιος ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να δώσει άμεσα λύση στο εν λόγω πρόβλημα καθώς και τη διαρκή ενημέρωσή του επί του θέματος.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ