Νέα διαδικτυακή πλατφόρμα ανακύκλωσης Followgreen


Διαθέσιμη προς όλους είναι πλέον η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα ανακύκλωσης Followgreen.gr του Δήμου Αρταίων. 

Πρόκειται για μία προσπάθεια του Δήμου Αρταίων που ενώνει συμπολίτες, σχολεία και τοπικές επιχειρήσεις με κοινό στόχο την αύξηση της ανακύκλωσης και την ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης σε όλο τον Δήμο.



Όλοι οι συμπολίτες έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται και να εκπαιδεύονται σχετικά με θέματα περιβάλλοντος, ανακύκλωσης και κυκλικής οικονομίας που εισέρχεται ολοένα και περισσότερο στην καθημερινότητά μας.

Ο κάθε δημότης μπορεί να δημιουργήσει τον λογαριασμό του μέσα από τη σελίδα followgreen.gr/arta σε λιγότερο από ένα λεπτό, δηλώνοντας απλά διεύθυνση κατοικίας ή εργασίας, όνομα και email. Μετά την εγγραφή, κάθε ανάγνωση άρθρου, παρακολούθηση βίντεο ή ενασχόληση με quiz επιβραβεύεται με πόντους.

Ακόμη, πόντοι μπορούν να συλλεχθούν με τη δήλωση της εβδομαδιαίας ανακύκλωσης, καθώς και από τη δωρεά ειδών/φαρμάκων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αρταίων.

Οι πόντοι επιβράβευσης εξαργυρώνονται σε προσφορές και εκπτώσεις στις τοπικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, είτε στις σχολικές μονάδες που θα συμμετέχουν στον προγραμματισμένο σχολικό διαγωνισμό ανακύκλωσης στα μέσα Ιανουαρίου ως έκφραση στήριξης στην προσπάθεια των μαθητών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης