Η Άρτα άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της


Με την καθιερωμένη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Αρταίων. 

Χθες το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Άρτας πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση, η οποία πλαισιώθηκε μουσικά από την Φιλαρμονική του Μ/Φ Συλλόγου «Σκουφάς» και έκλεισε με μουσική συναυλία του Μύρωνα Στρατή. 



«Το φετινό «Χριστουγεννιάτικο ταξίδι» στην Άρτα ξεκινά από εδώ την κεντρική πλατεία. Επίκεντρο θα είναι οι εμπορικοί μας δρόμοι, με την «Παραμυθένια Πόλη» να ξεδιπλώνεται σε αυτούς. Στόχος μας να προσφέρουμε μια νότα χαράς, αισιοδοξίας και ξεγνοιασιάς σε όλους. Στα μικρά παιδιά, αλλά και στα λίγο μεγαλύτερα. Σε όλους εμάς!» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Και συνέχισε: «Και φέτος η Άρτα θα μετατραπεί σε μια Χριστουγεννιάτικη πόλη με πάνω από 50 εκδηλώσεις να γίνονται από σήμερα μέχρι και τις αρχές του νέου έτους, ενώ ο φετινός στολισμός θεωρείται ο καλύτερος των τελευταίων ετών. Δεν κοιτάμε, προφανώς, μόνο το κέντρο της πόλης, αλλά όλες τις γειτονιές και τις περιοχές της Άρτας, στις οποίες θέλουμε να δώσουμε Χριστουγεννιάτικο χρώμα και διάθεση. 

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή ως επί το πλείστον για τα παιδιά. Για τα παιδιά μας που θέλουμε να τους προσφέρουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε για να έχουν ένα μέλλον καλύτερο από το δικό μας παρόν. Έτσι και εμείς ως Δήμος Αρταίων επενδύουμε, μεταξύ άλλων, στις καλές σχολικές και αθλητικές υποδομές»


»Το μήνυμα των Χριστουγέννων είναι ότι όλοι μαζί με αλληλεγγύη μπορούμε να αλληλοβοηθηθούμε για να κάνουμε την ζωή μας και την πόλη μας καλύτερη. Έτσι, δεν ξεχνάμε τους συμπολίτες μας εκείνους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

 Για αυτό και ως Δήμος Αρταίων βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή των αναγκών και θα το κάνουμε και τις ημέρες των Εορτών, ενώ ξεκινάμε παράλληλα τη δράση συλλογής τροφίμων και φαρμάκων για το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, Φαρμακείο και τη Δομή Σίτισης».

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αρταίων συνεχίζονται από σήμερα Τετάρτη μέχρι και τη Πέμπτη 3 Ιανουαρίου σε συνεργασία με Συλλόγους και φορείς της πόλης (αναλυτικά οι εκδηλώσεις έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων www.arta.gr).

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό που φέτος έχει στηθεί στο κέντρο της Άρτας περιλαμβάνει λούνα παρκ στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και στην Πλατεία Σκουφά, το Σπιτάκι του Άη Βασίλη στην Πλατεία Σκουφά, τη Χριστουγεννιάτικη Αγορά σε όλο το κέντρο της πόλης, ενώ από τις 15 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει για όλο το διάστημα των εορτών το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι, όπως κάθε φορά τα τελευταία χρόνια.

Ο Δήμος Αρταίων ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες που έδωσαν το «παρών» στη χθεσινή εκδήλωση, καθώς την Φιλαρμονική του Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ», όπως και όλα τα στελέχη του Δήμου βοήθησαν στην χθεσινή εκδήλωση. Επίσης, ευχαριστεί όλους τους Συλλόγους και τους Φορείς που συμμετέχουν στη συνδιοργάνωση των εκδηλώσεων τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης