Καταλυτικές συγκρίσεις στην αίθουσα του Σκουφά


Καθυστερημένο αλλά καλό!

Ήρθε το περασμένο Σάββατο 1/12//18 στην Άρτα ο υπεύθυνος Οικονομικού της ΝΔ και φερόμενος σαν νέος… Αλογουσκούφης (δηλαδή υπουργός Οικονομικών) Χρήστος Σταϊκούρας.



Και οι τοπικοί παράγοντες, έτοιμοι όπως νομίζουν να εφορμήσουν για την κατάληψη της εξουσίας, πήγαν και έκλεισαν την αίθουσα του Σκουφά. (Ξέρετε αυτή που δεν γεμίζει και εύκολα…)

 Αυτήκοος μάρτυρας μου έλεγε ότι με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ένα τοπικό στέλεχος της ΝΔ προχωρά προς τον Σταϊκούρα και ακολουθεί ο κάτωθι διάλογος:
-Κύριε Σταϊκουρα, πάμε για εξουσία;
-Καλπάζουμε, δηλώνει με (αυτο)ικανοποίηση ο… μελλοντικός υπουργός.
-Μα δεν είχαμε κόσμος. Ήρθε την άλλη φορά (σ.σ. στις 17 Νοεμβρίου 2018) ένας άνθρωπος από εδώ για να παρουσιάσει το βιβλίο του και είχε διπλάσιο κόσμο…
-Ποιος; ρωτάει όλο έκπληξη ο Σταϊκουρας.
-Ο Μέγας, του λέει το τοπικό στέλεχος (που απ’ ότι έμαθα ήταν στην παρουσίαση του βιβλίου «ΑΝΑΠΙΑΣΜΑΤΑ» του Χρήστου Μέγα, ένδειξη ότι είναι πολιτικά πολυσυλλεκτικός ο Αρτινός δημοσιογράφος)…
Η αλήθεια είναι ότι η συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση του Χρήστου Μέγα ήταν κάτι το ανεπανάληπτο. Δεν έχει συγκεντρώσει κανείς άλλος, συγγραφέας ή πολιτικός, τόσο κόσμο στην και ειδικά στον Σκουφά. (Αίθουσα, και  αυτό είναι αλήθεια, δύσκολα γεμίζει, ενώ ο Μέγας την γέμισε, είχε πάνω από 150 όρθιος, χώρια αυτούς που έφυγαν αφού δεν έβρισκαν να κάτσουν).
Και αυτό δείχνει πολλά…


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ