Ρ. Βαβέτση: Υποψήφια στο Δήμο Σκουφά


Την υποψηφιότητά της για το αξίωμα του Δημάρχου στο Δήμο Νικολάου Σκουφά ανακοίνωσε η Ροζίνα Βαβέτση, η οποία μετρά ήδη οκτώ χρόνια παρουσίας ως μέλος της Δημοτικής Αρχής και της παράταξης του Στάθη Γιαννούλη. 



Η Ροζίνα Βαβέτση θα πορευτεί με βάση την σημερινή παράταξη καθώς ο Στάθης Γιαννούλης δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στην τοπική αυτοδιοίκηση.

«Νιώθω έντονη την ανάγκη να ευχαριστήσω τη δημοτική ομάδα, τους φίλους και συναδέλφους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους για την παρότρυνσή τους, την συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, καθώς και τα νέα μέλη της « Ενωτικής Πορείας» και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία με το ίδιο ήθος και την ίδια σοβαρότητα που έχουμε επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια.

       Ευχαριστώ επίσης όλους τους συνδημότες για την έμπρακτη εμπιστοσύνη σας και ζητώ να σταθείτε δίπλα μας, συνοδοιπόροι και συναγωνιστές στην κοινή προσπάθεια όλων μας για έναν ανθρώπινο, λειτουργικό και πρωτοπόρο Δήμο.

       Εύχομαι η εκλογική περίοδος που ξεκινά να είναι μια περίοδος ήρεμη και παραγωγική, ώστε να βοηθήσει τους δημότες να αποφασίσουν σωστά και υπεύθυνα. 

Εμείς σαν Ενωτική Πορεία, δεσμευόμαστε να ακολουθήσουμε πιστά όλους τους γραπτούς και άγραφους κανόνες της εκλογικής διαδικασίας. Τιμούμε και σεβόμαστε όλους τους συνδυασμούς και θα αντιπαρατεθούμε μαζί τους μόνο με θέσεις, επιχειρήματα και ήθος», αναφέρει η κ. Βαβέτση.

 www.epiruspost.gr/





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης