53χρονος σκότωσε τον φίλο του από αμέλεια!


-  Τραγωδία που δεν έχει προηγούμενο είναι αυτή που γράφηκε στο χωριό Κουκουλιοί Σουλίου. 

Πρωταγωνιστές δύο φίλοι και συγχωριανοί. Ο ένας είναι πλέον νεκρός και ο άλλος έχει συλληφθεί από την αστυνομία, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια. 



Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Ο 64χρονος, στις δώδεκα το μεσημέρι περίπου ζήτησε την βοήθεια του 53χρονου φίλου και γείτονά του προκειμένου να θανατώσουν ένα μοσχάρι στο στάβλο που διατηρούσε.

Συνήθιζε να ζητά την βοήθειά του κάθε φορά που ήθελε κάτι ανάλογο. Ο ιδιοκτήτης του στάβλου έδωσε στον φίλο του το κυνηγετικό όπλο, προκειμένου να πυροβολήσει και θανατώσει στο μοσχάρι.

Από κει και πέρα όλα μοιάζουν απίστευτα.. Ο 53χρονος πυροβόλησε το ζώο. Η σφαίρα από το κρανίο του μοσχαριού εξοστρακίστηκε, χτύπησε σε τσιμεντόλιθο και κατέληξε στον 64χρονο, χτυπώντας τον στη θωρακική χώρα. Έπεσε αιμόφυρτος…

 Ο φίλος του, ακριβώς δίπλα του, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί. Αμέσως έβαλε τον 64χρονο στο αυτοκίνητό του καλώντας ταυτόχρονα και το ΕΚΑΒ. Τον μετέφερε μέχρι την Γλυκή, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο με προορισμό το Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς.

Φτάνοντας εκεί ήταν ήδη αργά. Ο 64χρονος είχε χάσει την μάχη για την ζωή. Ο 53χρονος φίλος του εμφανώς σοκαρισμένος αδυνατούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί.

Στους αστυνομικούς αφηγήθηκε όλα όσα είχαν συμβεί και συνελήφθη κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

www.epiruspost.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ