Έρχεται ο Χειμώνας και φέρνει κρύο, χιόνια και βροχές


Αλλάζει ο καιρός, έρχονται χιόνια, βροχές και κρύο. Και ακόμα μεγαλύτερη πτώση την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με με τους μετεωρολόγους...



Σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, πλέον, ακόμα και οι ανοιξιάτικες θερμοκρασίες θα αποτελέσουν παρελθόν, καθώς ο χειμώνας ετοιμάζεται να κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του.

Από τα μέσα της εβδομάδας και σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία μέχρι και το τέλος του Νοέμβρη, το κυρίαρχο στοιχείο του καιρού θα είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες, οι βροχές και τα χιόνια σε ορεινές περιοχές αρχικά και από την επόμενη εβδομάδα και σε ημιορεινές.

Αρναούτογλου: Ανατροπή της καλοκαιρίας με κρύο, ακόμα και χιονοπτώσεις

Σε χθεσινή ανάρτησή του ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου κάνει μια αναλογική εκτίμηση του πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες του Νοεμβρίου. 
 
Συγκεκριμένα σημειώνει:
 
«Η αναλογική εκτίμηση για τον μήνα Νοέμβριο φαίνεται ότι στις 14 του μηνός, την ερχόμενη Τετάρτη δηλαδή, θα αγγίξει τα όρια της όποιας επαλήθευσής της σχεδόν πανευρωπαϊκά καθώς η θερμοκρασία όντως θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπείρου (κίτρινες αποχρώσεις)! 
 
Από την ερχόμενη Πέμπτη όμως η διάταξη των συστημάτων φαίνεται να αλλάζει σημαντικά με πολύ πιθανή πλέον την αισθητή κατά τόπους πτώση της θερμοκρασίας και ίσως και κάποιες βροχές ίσως και τοπικές χιονοπτώσεις στα βόρεια κυρίως ορεινά που θα δούμε που και πόσο αξιόλογες θα είναι από αύριο και καθημερινά..Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά για την στήριξή σας στην αναλογική αυτή εκτίμηση που φαίνεται τελικά να τα πήγε αρκετά καλά αλλά όχι τέλεια για ένα περίπου 20ημερο... 
 
Θα δούμε τι ψάρια θα πιάσει η αναλογική για τον Δεκέμβρη! »
 
 www.madata.gr
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ