Ο Άρης Ραβανός υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Αρταίων;


-Εντός των ημερών ξεκαθαρίζει η κατάσταση 

 Το στοιχείο της ανατροπής, στην υπόθεση της υποψηφιότητας που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Αρταίων, ενείχε η παρέμβαση του Γραμματέα της Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, στη συνεδρίαση του τμήματος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την περασμένη Πέμπτη το βράδυ.




Ο Σήφης Γείτονας εκεί που τα σενάρια είχαν σχεδόν εξαντλήσει τις πιθανότητες, «μηδένισε» το κοντέρ και έβαλε τη συζήτηση απ’ την αρχή. Παίζει το όνομα του Άρη Ραβανού και θα περιμένουμε τις αποφάσεις από υψηλά στην ιεραρχία πρόσωπα, ήταν πάνω-κάτω η παρέμβαση του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνέχεια της συζήτησης δεν έχει σημασία, αφού η συζήτηση για την υποψηφιότητα του προσώπου που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα, τέθηκε σε άλλες βάσεις. Το όνομα όμως του γνωστού στην Άρτα αλλά και πανελλαδικά δημοσιογράφου Άρη Ραβανού, δεν έπεσε ούτε ως κεραυνός εν αιθρία, ούτε για πρώτη φορά στο τραπέζι των συζητήσεων, όχι απλώς στην οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γενικά στην κοινωνία της Άρτας.

Πέραν της εργασίας του σε εφημερίδες της Αθήνας, αλλά και τις κατά καιρούς εμφανίσεις του στην τηλεόραση ο Άρης Ραβανός, είναι αρθρογράφος και σε τοπική εφημερίδα, με τις παρεμβάσεις του να επικεντρώνονται στην πόλη και τις προοπτικές της, αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση και τις δυνατότητές της.

Η παρουσία του στην πόλη της Άρτας αλλά και στα δρώμενα, δεν ήταν σε επίπεδο παρακολούθησης εκ του μακρόθεν, αφού το ενδιαφέρον του για τον τόπο το κατέδειξε αποδεχόμενος την πρόταση να είναι εκείνος ο παρουσιαστής της εκδήλωσης για την προβολή της Άρτας, που έκανε ο Δήμος Αρταίων στην Αθήνα, στο Ζάππειο.

ΗΧΩ της ΑΡΤΑΣ

 www.ixotisartas.gr/



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης