Ο Γίωργος Αθανασούλας υποψήφιος στο Δήμο Αρταίων


-Κάλεσμα για κοινή συμπόρευση με τους ενεργούς πολίτες -Στόχος η ανατροπή της σημερινής δημοτικής Αρχής 

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση ο γνωστός δικηγόρος Γιώργος Αθανασούλας, με μακρά ενασχόληση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ανακοίνωσε την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αρταίων. 



Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Αθανασούλα, ως ανεξάρτητου υποψήφιου Δημάρχου στο Δήμο Αρταίων, είναι το πρώτο βήμα, μετά από αναζητήσεις και συζητήσεις μεταξύ των κομμάτων, των παρατάξεων και των ανθρώπων, που κινούνται στο μεγάλο χώρο της κεντροαριστεράς, να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να αναδειχτούν οι τάσεις και οι συμμαχίες στη πορεία προς τις εκλογές…

«Για όλους εσάς που μοιράζεστε μαζί μου την αγωνία και τον ενδιαφέρον για το μέλλον του Τόπου μας, για το καλύτερο αύριο της πόλης μας, των οικογενειών μας, των παιδιών μας με σεβασμό και εμπιστοσύνη στην κρίση σας, σας γνωρίζω την απόφασή μου να αγωνιστώ και να διεκδικήσω καλύτερες και περισσότερες προοπτικές για τον Δήμο μας» τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Γιώργος Αθανασούλας.

Σε κάθε περίπτωση, το βήμα που έκανε ο Γιώργος Αθανασούλας, μάλλον θα επιταχύνει και τη λήψη αποφάσεων, από κόμματα, αλλά και ομάδες, που κινούνται στο μεγάλο δήμο Αρταίων και θέλουν να βρεθούν απέναντι στην υποψηφιότητα του σημερινού Δημάρχου Χρ. Τσιρογιάννη, για την σύμπτυξη παρατάξεων, συμμαχιών και κοινών αναζητήσεων, για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Γιώργου Αθανασούλα στο Δήμο Αρταίων έχει ως εξής:

«Συνδημότισσες και Συνδημότες, αγαπητοί φίλοι Με την προτροπή ενεργών πολιτών του μεγάλου Δήμου Αρταίων αποφασίσαμε την δημιουργία δημοτικής παράταξης με την όποια θα κατέλθουμε στις επόμενες δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Μάιο του έτους 2019.

Για όλους εσάς που μοιράζεστε μαζί μου την αγωνία και τον ενδιαφέρον για το μέλλον του Τόπου μας, για το καλύτερο αύριο της πόλης μας, των οικογενειών μας, των παιδιών μας με σεβασμό και εμπιστοσύνη στην κρίση σας, σας γνωρίζω την απόφασή μου να αγωνιστώ και να διεκδικήσω καλύτερες και περισσότερες προοπτικές για τον Δήμο μας.

Μαζί με αξιόλογους συνεργάτες θα συμπορευτώ σε αυτή την προσπάθεια, έτσι ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες ανάπτυξης στην περιοχή μας, να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που σκιάζουν την εικόνα της πόλης μας και να αναδείξουμε την περιοχή μας όσο πιο δυναμικά γίνεται.

Στην προσπάθεια μας αυτή καλούμε σε συμπόρευση όλους τους πολίτες του δήμου μας. Απευθύνουμε κάλεσμα προς τις δημοκρατικές δυνάμεις σε κοινό αγώνα και κοινή προσπάθεια για την ανατροπή της σημερινής δημοτικής Αρχής.

Σύντομα, θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε όλοι μαζί, ώστε να σας παρουσιάσουμε επίσημα τον Συνδυασμό μας και να σας γνωρίσουμε αναλυτικά το πρόγραμμά μας, με σεβασμό στις απόψεις και τις ανάγκες σας για τον Δήμο μας.

Άρτα 12-11-2018
Με τιμή Γεώργιος Αθανασούλας»

 www.ixotisartas.gr





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης