Σκοτώθηκε μόλις τελείωσε τη βάρδια του


- Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο του Ρίο

Την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο του Ρίου, άφησε τις βραδινές ώρες της Παρασκευής προς ξημερώματα του Σαββάτου ο Πατρινός Σπύρος Μακρυγένης ο οποίος εργαζόταν στον ΕΚΑΒ.



Ο άτυχος άντρας λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ της Παρασκευής, επέστρεφε στην Πάτρα από τη Ναύπακτο και τραυματίστηκε θανάσιμα όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με Ι.Χ. στην Παλαιοπαναγιά.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου λίγο αργότερα έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στο πρατήριο υγρών καυσίμων Βαρελά.  Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Ναυπάκτου όπου αρχικά πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες........
 
Τραγική ειρωνεία

Μόλις είχε τελειώσει η βάρδια του στο ΕΚΑΒ όπου εργαζόταν στη Ναύπακτο, ο Πατρινός Σπύρος Μακρυγένης και επέστρεφε στην Πάτρα.

Τραγική ειρωνεία, είναι πως δούλευε στο ΕΚΑΒ τομέα Ναυπάκτου και ήταν έτοιμος να μεταφέρει ασθενείς στα νοσοκομεία της Πάτρας. Το ΕΚΑΒ Πάτρας, ανάλογα με την βάρδια, στέλνει οδηγούς στο παράρτημα Ναυπάκτου για την εξυπηρέτηση της περιοχής.

Η μοίρα όμως του έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι. Χθες, ήταν οι συνάδελφοί του που μετέφεραν τον ίδιο, στο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή!

Ο Πατρινός Σπύρος Μακρυγένης μόλις είχε τελειώσει τη βάρδιά του στο ΕΚΑΒ όπου εργαζόταν στη Ναύπακτο, και επέστρεφε στην Πάτρα όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ.

Η συζυγός του Βάσω ήταν στην βραδινη βάρδια. Το τηλέφωνο χτύπησε και τα μαντάτα ήρθαν στο ακουστικό της χωρίς κανείς να ξέρει τι είναι αυτό που της λέει και σε ποιον αναφέρεται.

Όταν η γυναίκα κατάλαβε περι τίνος πρόκειται τα έχασε. Οι συνάδελφοί της περιγράφουν σκηνές αρχαίας τραγωδίας στα γραφεία του ΕΚΑΒ στην Πάτρα.

tempo24.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης