Προβολή της Άρτας στην τουριστική αγορά του Ισραήλ


Συνάντηση εργασίας με τον Σιβάν Ζαμίρ, ιδιοκτήτη ενός εκ των μεγαλύτερων τουριστικών πόρταλ του Ισραήλ που κάθε χρόνο προωθεί τουρίστες από την συγκεκριμένη χώρα στην Ήπειρο, είχε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. 



Στη συνάντηση, η οποία ήταν αποτέλεσμα των στοχευμένων συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν στην έκθεση Philoxenia, η οποία ολοκληρώθηκε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, έγινε μια εκτενής συζήτηση για τους τρόπους συνεργασίας και προώθησης του τουριστικού προϊόντος της Άρτας στο Ισραήλ, μια αγορά που τα τελευταία χρόνια δείχνει ιδιαίτερα αυξανόμενη προτίμηση για όλη την Ήπειρο.

Μέσα από την προβολή της περιοχής στη χώρα του Ισραήλ, καθώς και σε συνεργασία με τουριστικούς πράκτορες από τη συγκεκριμένη χώρα, στόχος του Δήμου Αρταίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων, Επιπλωμένων Διαμερισμάτων & Ξενώνων Αγροτουρισμού «ο Άραχθος» και όλους τους φορείς του τουρισμού είναι η ενεργοποίηση της συγκεκριμένης τουριστικής αγοράς.

Σε αυτό θα βοηθήσει σημαντικά και η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή τα τελευταία δύο χρόνια με την ανάδειξη της ιστορίας της πρώην Ισραηλιτικής Κοινότητας Άρτας.

Στη συνάντηση παρέστησαν ακόμη ξενοδόχοι μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων, Επιπλωμένων Διαμερισμάτων & Ξενώνων Αγροτουρισμού «ο Άραχθος», ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος τουρισμού του Δήμου Αρταίων Κώστας Χαρακλιάς, υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου, καθώς και ο ερευνητής για την Ισραηλιτική Κοινότητα Άρτας Θεοχάρης Βαδιβούλης.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ