Ιωάννινα:Σ' εξέλιξη η έρευνα για τον θάνατο του 32χρονου...


- Κατασχέθηκαν τα όπλα των κυνηγών 

Μία ακόμη θλιβερή σελίδα γράφεται στο κυνήγι… Ένας 32χρονος έχασε την ζωή του από πυρά, την ώρα που βρίσκονταν σε κυνήγι αγριογούρουνου. 



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 32χρονος βρίσκονταν με άλλους κυνηγούς στην περιοχή της Καρίτσας και σε σημείο εξαιρετικά δύσβατο.

 Η νεκροψία που θα γίνει, η βαλιστική εξέταση και ορισμένα ακόμη στοιχεία που διαθέτει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, μπορούν να οδηγήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης του θανάτου ενός 32χρονου κατά την ώρα που κυνηγούσε αγριογούρουνα.

Ο 32χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα στην περιοχή της Καρίτσας, όπου ήταν σε εξέλιξη "παγάνα".

Φέρει δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο στην πλάτη, όμως μέχρι τώρα κανένα από τα μέλη της ίδιας παρέας δεν έχει ομολογήσει ότι πυροβόλησε προς το σημείο που βρίσκονταν ο νεαρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα όπλα, περίπου δέκα, έχουν κατασχεθεί από την Αστυνομία, η οποία διεξάγει την έρευνα με πολύ μεγάλη προσοχή, δένοντας στοιχεία και πληροφορίες.

Ο θάνατος του 32χρονου, έχει συγκλονίσει την κυνηγετική οικογένεια του Νομού Ιωαννίνων και της Ηπείρου.. Από πολλούς επισημαίνεται η ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων προκειμένου να μην χαθούν άλλες ζωές κι ένα αγαπημένο χόμπι να σταματήσει να μετατρέπεται σε τραγωδία.

 www.epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης