Κλείνει μία εκκρεμότητα δεκαετιών


 Οι Νομοί Άρτας , Αιτωλοακαρνανίας , Καρδίτσας και Ευρυτανίας θα συνδέονται με άσφαλτο

Ξεκίνησαν οι εργασίες του έργου : Ασφαλτόστρωση του οδικού άξονα Μεσόπυργος - Όρια Νομού (Αυλάκι) Αιτωλοακαρνανίας με προυπολογισμό 2.600.000 €. 



Κλείνει έτσι μία εκκρεμότητα δεκαετιών για την περιοχή του Δήμου μας καθώς οι Νομοί : Άρτας , Αιτωλοακαρνανίας , Καρδίτσας και Ευρυτανίας θα συνδέονται με άσφαλτο.


Θυμίζουμε ότι τον συγκεκριμένο δρόμο είχε επισκεφτεί ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γεώργιος Δέδες και άμεσα προχώρησε στην ένταξη του έργου στο ( Π.Δ.Ε.) Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.


Η Περιφέρεια Ηπείρου μέσω της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας προχώρησε στην ωρίμανση της μελέτης που εκπόνησε και με συντονισμένες ενέργειες έφτασε στην δημοπράτηση του συγκεκριμένου έργου. Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη αρωγός κινήθηκε άμεσα σε όλα τα επίπεδα και σε ότι απαιτήθηκε .


Η απόλυτη συνεργασία και το πνεύμα συλλογικότητας που παρουσιάστηκε σε όλους τους φορείς ( Γενική Γραμματεία Υποδομών, οι Βουλευτές μας , Περιφέρεια Ηπείρου , Περιφερειακή Ενότητα Άρτας , Διεύθυνση Δασών, Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη ) έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης