Δήμος Καραϊσκάκη:Αναβλήθηκε η τελετή ανακήρυξης


Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού και συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος της ανείπωτης τραγωδίας, ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη και Δήμητρα Κοροκίδα σε πλήρη συνεννόηση αποφάσισαν την αναβολή της προγραμματισμένης για τις 12 Αυγούστου στα Ρετσιανά ( Αντάμωμα Ρετσιανιτών ) τελετή ανακήρυξης της κορυφαίας Ελληνίδας Αθλήτριας σε Επίτιμη Δημότη του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη . 



Η Δήμητρα Κοροκίδα με επιστολή της προς τον Δήμαρχο του Δήμου μας αλλά και σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του αναφέρει πως η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να την ανακηρύξει Επίτιμη Δημότη αποτελεί για αυτή ύψιστη τιμή , καθώς και ιδιαιτέρως ξεχωριστή γιατί θα πραγματοποιούνταν στα Ρετσιανά χωριό της μητέρας της.
 

Ως Ελληνίδα και ως άνθρωπος όμως νιώθει μεγάλη θλίψη και στεναχώρια για τις τραγικές στιγμές που έζησε η χώρα τις τελευταίες μέρες και η συνείδηση της δεν της επιτρέπει να συμμετέχει σε χαρμόσυνες εκδηλώσεις.
 

Επιθυμία της αυτές τις δύσκολες ώρες να βρίσκεται με όποιον τρόπο μπορεί στο πλευρό των ανθρώπων που επλήγησαν .
 

Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη με πνεύμα αλληλεγγύης και υποστήριξης από την πρώτη στιγμή στέκεται στο πλευρό των Δήμων και των ανθρώπων που επλήγησαν. Ήδη ολοκληρώθηκε η εκστρατεία συλλογής τροφίμων για τους πυροπαθείς των συγκεκριμένων περιοχών.
 

Η ευαισθησία και το υψηλό αίσθημα ευθύνης της κορυφαίας Ελληνίδας Αθλήτριας σε συνεργασία με το πνεύμα αλληλεγγύης , σεβασμού και στήριξης που επιδεικνύει ο Δήμος μας προς τους Δήμους και τις οικογένειές που επλήγησαν μας οδηγούν στην απόφαση αναβολής της ανακήρυξης της Δήμητρας Κοροκίδα ως Επίτιμη Δημότη του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη .
 

Η ημερομηνία της τελετής ανακήρυξης θα γίνει γνωστή με νέα ανακοίνωση. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης