Πρέβεζα:Εμβόλισαν αυτοκίνητα έκλεψαν λεφτά και κοσμήματα


Ενα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα  ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας.

Ειδικότερα και όπως καταγγέλθηκε στην Αστυνομία   αργά το απόγευμα της 15ης Αυγούστου δύο ημεδαποί  27 και 17 ετών επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο εμβόλισαν... 



...με πρόθεση δύο άλλα οχήματα στα οποία επέβαιναν έξι ημεδαποί ,τέσσερις άνδρες 24, 45, 41 και 26 ετών, μία 45χρονη καθώς και ένας 13χρονος ανήλικος, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν  τους τέσσερις εξ αυτών και να προκαλέσουν  υλικές ζημιές στα οχήματα.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται άλλοι πέντε ημεδαποί ,τέσσερις άνδρες, ηλικίας 26, 31, 57 και 19 ετών και μία 36χρονη γυναίκα, τους οποίους βαρύνουν οι ίδιες κατηγορίες.

Παράλληλα δύο απο τους δράστες  αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα, ιδιοκτησίας του 24χρονου παθόντα.

Οι παθόντες μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησαν,ενώ ο 27χρονος και ο 17χρονος   συνελήφθησαν χθες το πρωί στη Νέα Σαμψούντα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας και του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας,
κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πρόκλησης απλής και επικίνδυνης σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και κλοπής.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας. 

epirus-tv-news


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης