Πηγές: Έγινε χθες το ανοιχτό Δημοτικό Συμβούλιο


Ανοικτό Δημοτικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στις "Πηγές" Ιστορική Έδρα του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη παρουσία πλήθους δημοτών , της Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Τζένης Κοίλια Ταπραντζή , του πρώην Δημάρχου Τετραφυλίας Μιχάλη Γκούζια και σύσσωμης της διοίκησης της Αδελφότητας Πηγιωτών . (Φώτο)




 Χθες 17-8-2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00 Στις Πηγές ΄Αρτας Ιστορική έδρα του Δήμου Γ.Καραισκάκη, έξωθεν του Κοινοτικού Γραφείου και στην Πλατεία Προέδρου Β.Καπερώνη πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Γ.Καραισκάκη με τα θέματα της ημερησίας διάταξης.


 Η Ειδική αυτή συνεδρίαση έγινε στο πλαίσιο υλοποίησης απόφασης του Δημ.Συμβουλίου για πραγματοποίηση συνεδριάσεων αυτού στην Ιστορική έδρα του δήμου ι κατ' εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 6 παρ. 3 του νόμου 3463/2006 (Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας) ορίζεται ότι 




« Στην ιστορική έδρα μπορούν μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να πραγματοποιούνται συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, καθώς και επίσημες εορτές και τελετές.» 

Έτσι με την απόφαση αυτή τιμάται εμπράκτως από το δήμο μας η ιστορικότητας των Πηγών -παλαιά ονομασία Βρεσθενίτσα. 

Καλούμε όλου τους συνδημότες μας -συγχωριανούς μας να προσέλθουν σε αυτή την συνεδρίαση στην οποία θα μπορούν 

Στη συνεδρίαση και ύστερα από την διαλογική συζήτηση, υπέβαλλαν ερωτήματα και αιτήματα προς τον κ.δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο οι δημότες - κάτοικοι του χωριού.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης