Καρδίτσα: 45χρονη πέθανε ενώ έτρωγε σουβλάκι


Μία 45χρονη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο όταν είχε πάει για φαγητό μαζί με την οικογένειά της, στο Νεοχώρι Καρδίτσας.

Η άτυχη 45χρονη τρώγοντας, στραβοκατάπιε, έχασε τις αισθήσεις της και μετά από ώρα άφησε την τελευταία πνοή της, ενώ είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Καρδίτσας.



Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το alithianews, ήταν γύρω στις 22:15 το βράδυ όταν η 45χρονη, που μένει μόνιμα στην Αθήνα και είχε πάει για διακοπές στον τόπο καταγωγής της, έτρωγε με την οικογένειά της.

Ξαφνικά οι δικοί της την είδαν να χάνει τις αισθήσεις της με όλες τις ενδείξεις να δείχνουν ότι στραβοκατάπιε την ώρα που έτρωγε ένα σουβλάκι.

Αμέσως οι παρευρισκόμενοι τις παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και ταυτόχρονα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και να βρουν γιατρό, μιας και αγροτικός ιατρός δεν υπάρχει στην περιοχή τις καθημερινές.
Με την βοήθεια μιας φαρμακοποιού που διατηρεί φαρμακείο ακριβώς δίπλα στην ψησταριά, δόθηκαν στην γυναίκα οι πρώτες βοήθειες και τελικά ανέκτησε τις αισθήσεις της.

Λίγο αργότερα, πήγε στο σημείο συνταξιούχος γιατρός που υπηρετούσε ως αναισθησιολόγος και έμαθε για το συμβάν. Ο γιατρός προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στην γυναίκα που έδειχνε σημάδια καλυτέρευσης, τόσο που ενέπνεε κανονικά και μιλούσε στους γύρω της τους οποίους μάλιστα αναγνώριζε.

Τελικά, στις 23:10 έφτασε στο χωριό το ασθενοφόρο, αλλά προηγουμένως η άτυχη γυναίκα έπαθε νέα κρίση και πλέον όλα έδειχναν ότι η κατάστασή της χειροτέρευε.
Ο γιατρός προσπάθησε να την επαναφέρει και φτάνοντας το ασθενοφόρο, οι διασώστες της έβαλαν οξυγόνο, προσπαθώντας και εκείνοι να την επαναφέρουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Με την συνοδεία του γιατρού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας και στις 00:30 το βράδυ κατέληξε, παρά τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί να την επαναφέρουν.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, παρόλο που οι συγγενείς της γυναίκας, ζήτησαν να μεταφερθεί η σορός της στην Αθήνα για να γίνει εκεί η νεκροψία και ακολούθως η κηδεία της, τελικά η νεκροψία θα γίνει στην Θεσσαλονίκη.

alithianews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης