Βουργαρέλι:Πρόγραμμα εκδηλώσεων «Καλοκαίρι 2018»


Το Κύτταρο Τέχνης Τζουμέρκων, προσκαλεί «Να επισκεφθείτε τη μόνιμη έκθεση φωτογραφίας του Κώστα Μπαλάφα, να δείτε από κοντά διάφορα παραδοσιακά αντικείμενα και τη μικρή μας βιβλιοθήκη. 



Επίσης θα χαρούμε να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Βουργαρέλι και είναι:

 -Πέμπτη 9 Αυγούστου: Μαθήματα ζωγραφικής στα παιδιά του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων σε συνεργασία με το ΚΔΑΠ (υπεύθυνη κα Βαρβάρα Μάγγου).

 -Παρασκευή 10 Αυγούστου: Έκθεση ζωγραφικής με έργα των παιδιών. ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ στην πλατεία του χωριού.

 -Κυριακή 12 Αυγούστου (βράδυ) Αφιέρωμα στον ποιητή Κώστα Κρυστάλλη για τα 150 χρόνια από τη γέννησή του. Απαγγελία ποιημάτων με μουσική υπόκρουση κλαρίνου στην πλατεία του χωριού.

 -Δευτέρα 13 Αυγούστου (πρωί): ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ: Επίσκεψη στην πηγή της Λεπτοκαρυάς με παιδιά του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων και δράσεις με το νερό, σε συνεργασία με το ΚΔΑΠ και το Κέντρο Πληροφόρησης.

 -Τρίτη 14 Αυγούστου: ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ : ώρα 9.00 π.μ. συγκέντρωση στην πλατεία του χωριού (διαδρομή: πλατεία – Προφήτης Ηλίας – Αγία Παρασκευή – επιστροφή στο χωριό).

 -Παρασκευή 17 Αυγούστου: ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ με το Δημήτρη Σταύρο κιθάρα και την Εφραιμία Μίχου φωνή, στην πλατεία του χωριού.

Θα γίνονται επίσης πεζοπορίες καθημερινά από την Πλατεία του χωριού-Λεπτοκαρυά-Νεραϊδογέφυρο-Γέφυρα Κοραή.

Όποιες άλλες εκδηλώσεις του ΚΥΤΤΑΡΟΥ οργανωθούν, κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, θα ανακοινωθούν στο διαδίκτυο και θα αναρτηθούν σε εμφανή σημεία στο χωριό.

-Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω φίλους μας για την πολύτιμη βοήθειά τους: -κ. Χρήστο Τσιλώνη -κ. Δημήτρη Κούκο (ΚΟΥΚΟΣ CAFE) -κ. Βασίλη Μπαρτσούλη (για την παραχώρηση του χώρου στον οποίο φιλοξενήσαμε τις φωτογραφίες αγιογραφιών)».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης