Άγιος Σπυρίδων:Ήρθε ειδικό κλιμάκιο από Θεσσαλονίκη


Σε κανένα συμπέρασμα, για το ποιος ή ποιοι είναι οι δράστες, ενός απ’ τα πιο στυγερά εγκλήματα που έγιναν στην περιοχή μας την περασμένη Δευτέρα.

Όπως είναι γνωστό θύμα είναι ένας Πακιστανός, που εργαζόταν σε αγροτικές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα και διέμενε τα τελευταία χρόνια σε κάποιες εγκαταλειμμένες αποθήκες.



Βρέθηκε την Δευτέρα το πρωί σε αποθήκη, δίπλα στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων ΚΑΚΟΣΙΜΟΣ, νεκρός με τα δυο πόδια κομμένα. Κατά μία εκτίμηση, οι δράστες του τα είχαν κόψει πριν τον δολοφονήσουν και μάλιστα τα πήγαν σε άλλο σημείο,

Έγινε γνωστό, ότι το θύμα βρέθηκε σε λουτρό αίματος, λίγο παραπάνω από μία ώρα, μετά το έγκλημα, από ομοεθνείς του, που διέμεναν στις ίδιες αποθήκες.

Για να ενισχύσει την προσπάθεια που κάνει η Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας, για τον εντοπισμό των δραστών ή του δράστη, έφτασε χθες το πρωί και ειδικό κλιμάκιο απ’ την Θεσσαλονίκη και βρισκόταν στους χώρους που έγινε το έγκλημα και στους χώρους που κινούνταν οι πολλοί πακιστανοί, που μένουν στον Άγιο Σπυρίδωνα.

Απ’ την πλευρά της Αστυνομίας, πέραν της ανακοίνωσης του εγκλήματος, η παρουσίαση του οποίου έγινε με απίθανα σενάρια από πολλά μέσα ενημέρωσης, δεν έγινε ακόμη καμία άλλη επίσημη ανακοίνωση, μιας και θεωρείται πολύ δύσκολος ο εντοπισμός των δραστών και για το γεγονός, ότι κανένας δεν γνωρίζει κανέναν, ανάμεσα στους μετανάστες της περιοχής μας.

Ειδικά στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου οι πακιστανοί και αφγανοί, έχουν αλλάξει πλήρως την φυσιογνωμία του χωριού.

Ένα περίεργο σενάριο, που συζητήθηκε στους κύκλους των μεταναστών, στον Άγιο Σπυρίδωνα, αφορά σε βεντέτα, που έχει την αφετηρία της στο Πακιστάν, σημειώνει στο σχετικό ρεπορτάζ η gnomiartas.gr

Λένε πως ο δράστης, ήρθε και εντόπισε το θύμα του, γιατί ο τελευταίος είχε σκοτώσει τον πατέρα του στο Πακιστάν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Πίσω απ’ τις αποθήκες της φωτογραφίας, έμεναν οι πακιστανοί και λίγο πιο δίπλα, έγινε το στυγερό έγκλημα.

 http://www.gnomiartas.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ