Άρτα:Κίνημα Αλλαγής σε αναζήτηση υπ. βουλευτών


- Τα πρόσωπα στην Άρτα

Σε διαδικασία αναζήτησης υποψήφιων βουλευτών για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων με τα οποία θα κατέλθει στις εθνικές εκλογές, βρίσκεται και επίσημα το Κίνημα Αλλαγής στην Άρτα από την προηγούμενη εβδομάδα.



Προς το παρόν, υπάρχουν ήδη 4 άτομα που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι βουλευτές και αυτό το έχουν κάνει γνωστό στην ηγεσία του Κινήματος.

Πρόκειται για τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Χρήστο Γκόκα, τον πρώην Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Άλκη Παπαχριστάκη, τον δημοσιογράφο των Αθηνών –και προερχόμενο από τη ΔΗΜΑΡ- Χρήστο Μέγα, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα, Χρυσοβαλάντη Αθανασίου, ενώ ακούγεται πως έχει καταθέσει την επιθυμία της και η δικηγόρος Ράνια Τρομπούκη, που όμως είναι και μέλος της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ.

Εάν η ΝΕ του ΚΙΝΑΛ στην Άρτα, κινηθεί στην κατεύθυνση να αναζητήσει και άλλους υποψήφιους για το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Άρτα και μάλιστα να κάνει και εκτιμήσεις εάν είναι «ανεπίληπτου ήθους, κοινωνικής και επαγγελματικής καταξίωσης, με κοινωνική αποδοχή, και δυναμική, με γνώσεις και δυνατότητες» ουδείς το γνωρίζει.

Δύσκολο όμως ακούγεται, να κινηθούν σε αναζήτηση υποψηφίων που δεν έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, τα άτομα που διορίστηκαν από την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, τα οποία μάλιστα να κρίνουν άλλους συμπολίτες και να εγγυηθούν κατά κάποιο τρόπο, πως είναι ικανοί να εκπροσωπήσουν το κόμμα σε βουλευτικές εκλογές.

 www.ixotisartas.gr




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ