Σκουληκαριά:Τριήμερο εκδηλώσεων για τον Γ.Καραϊσκάκη


Με πολιτιστικές εκδηλώσεις στις 19 , 21 και 22 Ιουλίου ο Δήμος Καραϊσκάκη θα τιμήσει τον Αρχιστράτηγο της Ελληνικής Επανάστασης Γ. Καραϊσκάκη στη γενέτειρά του την Σκουληκαριά !



Σε πείσμα των καιρών και με υψηλό το φρόνημα των δημοτών καθώς και ένθερμη διάθεση των νέων παιδιών θα διοργανωθούν :
 

Δυο ημέρες 19 και 21 Ιουλίου αθλητικές δραστηριότητες :
 

Α) Πέμπτη 19 Ιουλίου : Ποδοσφαιρικοί αγώνες μεταξύ ομάδων του Δήμου μας
 

Β) Σάββατο 21 Ιουλίου :
Αγώνας δρόμου " Στα χνάρια του γιού της Καλογριάς "
 

Με καθολική συμμετοχή των νέων όλης της Άρτας στον 3ο αγώνα δρόμου τιμής που γίνεται σε δύο διαδρομές 5 και 10 χιλιομέτρων σπάνιας φυσικής ομορφιάς θα στείλουμε μήνυμα ομοψυχίας του Αρτινού κόσμου και ταυτόχρονα θα αναδείξουμε και θα προασπίσουμε ιστορικές αλήθειες σε πείσμα κάποιων που βάλθηκαν να παραχαράξουν την ιστορία της Πατρίδας μας .
 

Θα ακολουθήσουν :
Βραβεύσεις και απονομή διπλωμάτων των νικητών. Παρουσίαση και επίδειξη της ομάδας Γ.Σ.ΆΡΤΑ Handball 2015. Μουσική βραδιά.
 

Την Κυριακή 22 Ιουλίου ημέρα κορύφωσης των εκδηλώσεων θα παρουσιαστούν:
 

Α) " Η μάχη της Αράχωβας " ο Αντιστράτηγος ε.α. - Επίτιμος Διοικητής Στρατιάς Ελευθέριος Σταμάτης θα παρουσιάσει την ιστορική μάχη στην Αράχωβα.
 

Β) Πολυπληθή χορευτικά τμήματα του Δήμου Φυλής ( Σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων και Σύλλογος Ζεφυρίου ) παρουσία του Δημάρχου τους Χρήστου Παππού καθώς και δεκάδες μικροί και μεγάλοι χορευτές χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Καλεντίνης και του Πολιτιστού Συλλόγου Διασέλλου θα συμμετέχουν στο χορευτικό δρώμενο ( Γεώργιος Καραϊσκάκης: Ένα παλληκάρι ωραίο σαν μύθος ) και με την αφήγηση δυο μαθητριών Λυκείου του Δήμου μας θα μας μεταφέρουν σε μεγάλες ιστορικές στιγμές της ζωής του ήρωα στέλνοντας ταυτόχρονα από άκρη σε άκρη του Δήμου μας μήνυματα Ομοψυχίας και Υπερηφάνειας !





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ