Άγιος Δημήτριο Άρτας: Συνελήφθησαν με 46 κιλά χασίς


 Συνελήφθησαν, το Σάββατο (14-07-2018) το μεσημέρι στον Άγιο Δημήτριο Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαποί, ένας 23χρονος άνδρας και μία 19χρονη γυναίκα, κατηγορούμενοι για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. 



Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στην παραπάνω περιοχή και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 23χρονος με συνοδηγό την 19χρονη, όπου μετά από έρευνα βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του οχήματος, (4) σάκοι που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (46) κιλών και (800) γραμμαρίων.

Συνολικά, κατασχέθηκαν: • ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (46) κιλών και (800) γραμμαρίων, • το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 41χρονου ημεδαπού, ο οποίος αναζητείται, • δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ