Με τις απονομές στους νικητές ολοκληρώθηκε το 3ο ITF CUP JUNIORS


- ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ITF SENIORS GRADE 3ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Α.Ι. 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ITF CUP JUNIORS που πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 15 Ιουλίου, στα Γιάννενα, στο Πάρκο Πυρσινέλλα, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων ΟΑΙ. 




Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν το Σάββατο με την απονομή των επάθλων στους νικητές. Τους αγώνες παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Β/Δυτικής Ελλάδας Δημήτρης Κοτσαρίνης και Θανάσης Κατσαντώνης αντίστοιχα, καθώς και ο έφορος αγωνιστικού της ΕΦΟΑ κ. Γιάννης Αθαναηλίδης.

Ο κ. Αθαναηλίδης ενθουσιασμένος από την άρτια διοργάνωση των αγώνων, κατέθεσε πρόταση στο ITF να διοργανωθεί τον Σεπτέμβριο του 2019 ITF Seniors Grade 3 στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ιωαννίνων. Πρόταση, που ανοίγει νέες προοπτικές στον Ο.Α. Ι.

Οι νικητές

Στο αγωνιστικό κομμάτι νικητές του παγκόσμιου τουρνουά αναδείχτηκαν:

Νικητές μονό ανδρών: 1ος Elmer Moller Δανία. 2ος Αλέξανδρος Ρουμπης Ελλάδα.
Νικήτριες μονό κοριτσιών: 1η Valentina Gaggini. 2η Doroteja Joksovic.
Τελικοί διπλό αγοριών Νικητές: Makary Adamek Πολωνία - Lukas Palovic. Σλοβακία.
Τελικοί διπλό κοριτσιών: Νικήτριες Doroteja Joksovic από την Σερβία - Zdena Safarova από την Τσεχία.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων κ. Κώστας Ευθυμίου, η αντιπρόεδρος κα. Χρύσα Στεφοπούλου αλλά και το σύνολο του Δ.Σ. και των μελών του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων, ευχαριστούν δημόσια την Περιφέρεια Ηπείρου και Δήμο Ιωαννιτών για την συνδιοργάνωση των αγώνων καθώς και τους χορηγούς που για ακόμη μια φορά εμπιστεύτηκαν τον Όμιλο στηρίζοντας την προσπάθειά του.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης