Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Κατασκηνώσεις Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης


Η κατήχηση και η διακονία των νέων, συνεχίζεται τους καλοκαιρινούς μήνες στις όμορφες Kατασκηνώσεις της Μητροπόλεώς μας, που βρίσκονται στους καταπράσινους ορεινούς όγκους της επαρχίας Άρτης. Η αναψυχή και η ξεκούραση των διακοπών, μέσα στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, γίνεται ουσιαστικότερη, με την προσφορά του  λόγου του Θεού, το παιχνίδι, την δημιουργική δραστηριότητα, την συντροφιά, την ηρεμία, την προσευχή, το τραγούδι, τον ύμνο.

Λειτουργούν τρεις περίοδοι:1η: Για τα παιδιά της Δ', Ε', ΣΤ' Δημοτικού Σχολείου.
2η: Για τα παιδιά της Α' Β', Γ', Γυμνασίου & Α', Β', Γ' Λυκείου.
3η: Για παλαιούς κατασκηνωτές και στελέχη του Πνευματικού έργου της Μητροπόλεως Άρτης.

Οι Κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις είναι δύο:
 
Κατασκήνωση Αρρένων: Λειτουργεί στην θέση «Κρανιές», του Δήμου Ηρακλείας, στον ορεινό όγκο των Ραδοβιζίων, μέσα σε μια καταπράσινη ελατόφυτη περιοχή, εκτάσεως 10 στρεμμάτων και με υψόμετρο 1000μ.
(ΤΗΛ: 2685024085)
 
Κατασκήνωση Θηλέων: Λειτουργεί στο Δ.Δ. του Άνω Αθαμανίου (θέση «Τσαγκαράκι») του Δήμου Αθαμανίας σε έκταση 7 στρεμμάτων και με υψόμετρο 900μ.
(ΤΗΛ: 2685022985)

Οι Δηλώσεις συμμετοχής για τις Κατασκηνώσεις είναι έγγραφες (ειδικό έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής) και υποβάλλονται κάθε χρόνο τον μήνα Ιούνιο.
 
Η έντυπη δήλωση συνοδεύεται από ιατρικό δελτίο, το οποίο συμπληρώνει και υπογράφει ο οικογενειακός Ιατρός.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου