Αυτό είναι το νέο υπερόπλο που ετοιμάζει η Τουρκία


Το νέο όπλο της Τουρκίας παρουσιάστηκε και πρόκειται για ένα μη επανδρωμένο βομβαρδιστικό το οποίο θα μεταφέρει 4 πυραύλους και θα έχει βεληνεκές τα 12 χιλιόμετρα. 


,
Πρόκειται για ακόμη ένα οπλικό σύστημα με το οποίο εξοπλίζονται οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας υλοποιώντας ένα πολύχρονο σχεδιασμό αναδιάρθρωσης των ενόπλων δυνάμεων.

Στο μεταξύ, νέα επίθεση κατά των ΗΠΑ εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν με αφορμή το ζήτημα των S-400 και την αγορά τους από την Ρωσία.



«Δεν θα αγοράσουμε τους πυραύλους για να τους βάλουμε σε μια αποθήκη είπε ο Ερντογάν. Θα τους χρησιμοποιήσουμε αν είναι ανάγκη», είπε ο κ. Ερντογάν, σε δηλώσεις του από την Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriyet.

«Τι να το κάνουμε αν δεν χρησιμοποιήσουμε ένα αμυντικό σύστημα, να βασιστούμε στις ΗΠΑ ξανά; Όταν για χρόνια το απαιτούσαμε η απάντηση ήταν ότι το Κογκρέσο δεν το επιτρέπει. Μας έχει κουράσει αυτό», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Εμείς είμαστε το νούμερο ένα. Η Αμερική είναι υποδεέστερη από μας, η δε Βρετανία ακόμη πιο κάτω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ταγίπ Ερντογάν, ενώ επιτέθηκε ξανά στον καγκελάριο της Αυστρίας για το κλείσιμο τζαμιών και τις απελάσεις ιμάμηδων λέγοντας ότι τον θεωρεί υπεύθυνο «αν ξεκινήσει σύγκρουση μεταξύ Σταυροφόρων και Ημισελήνου».

www.eleftherostypos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ