Συνάντηση Γιώργου Δέδε και Περικλή Μίγδου


Με τον Γιώργο Δέδε Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών συναντηθήκε και μίλησε τόσο για τα έργα που έχουν αποφασιστεί να εκτελεστούν στα διοικητικά όρια του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη τα οποία χρηματοδοτούνται μέσω του ( Π.Δ.Ε. )... 



...Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων καθώς επίσης και για έργα που κρίνοντε απαραίτητα για το Δήμο και πρέπει να τύχουν χρηματοδότησης μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο Γενικός Γραμματέας στο επόμενο χρονικό διάστημα θα επισκεφτεί την περιοχή , και τον Δήμο μας και θα υπάρχει συνεργασία για όλα τα σημαντικά θέματα.

Θυμίζουμε ότι :
 

1) Ηδη έχει δημοπρατηθεί απο την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας η κατασκευή του οδικού δικτύου: Μεσόπυργος - Αυλάκι 2.600.000 € .
 

2) Εχει ενταχθεί στο πρόγραμμα η κατασκευή του οδικού δικτύου : Καστανιά - Τετράκωμο 6.500.000 €.
 

3) Δημοπρατείτε απο το Δήμο Γ. Καραϊσκάκη το επόμενο χρονικό διάστημα πίστωση του Υπουργείου Υποδομών 600.000 για αντιπλημμυρικά έργα
 

4) Ηδη έχουν δοθεί στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη 200.000 € τμήμα συνολικότερης πίστωσης για αποκαταστάσεις στα δημοτικά οδικά δίκτυα του Δήμου μας .

 

Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών αλλά και διαπιστώθηκε ότι υλοποιούνται οι σχεδιασμοί και δεσμεύσεις που αποφασίστηκαν στην σύσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας με την συμμετοχή ( Ο.Γεροβασίλη , Β.Τσίρκα , Γ.Δέδε , Βασίλη Ψαθά , Γ. Στύλου και του Δημάρχου Π. Μίγδου )

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης