Στύλιος:Ξανά απλήρωτοι (εδώ και 5 μήνες) οι εργαζόμενοι


 - Στην καθαριότητα και την εστίαση του Νοσοκομείου Άρτας 

 Το θέμα της μη καταβολής των δεδουλευμένων για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα και την εστίαση του Νοσοκομείου Άρτας έφερε ξανά στη Βουλή ο Γιώργος Στύλιος. Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε στον αρμόδιο Υπουργό σχετικό άρθρο σύμφωνα με το οποίο: 



 «Οι περίφημες ατομικές συμβάσεις που υπέγραψε η παρούσα Διοίκηση του Νοσοκομείου επιδείνωσαν τις συνθήκες για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα και την εστίαση του Νοσοκομείου».

Ο κ. Στύλιος αναφέρθηκε ακόμη σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και στα Κ.Υ Άρτας κατά την οποία: «Πέντε ολόκληρους μήνες το προσωπικό καθαριότητας και εστίασης του Νοσοκομείου Άρτας, οι άνθρωποι που εργάζονται με τις περίφημες ατομικές συμβάσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας της σημερινής κυβέρνησης, παραμένει απλήρωτο».

Ο κ. Στύλιος τόνισε ότι οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν οξύτατο βιοποριστικό πρόβλημα, ενώ οι οικονομικές τους αντοχές έχουν εξαντληθεί προ πολλού. Χάρη στο φιλότιμο και την προσφορά τους οι συνθήκες υγιεινής διατηρούνται σε καλό επίπεδο.

Ωστόσο, η συμπεριφορά και η αδιαφορία της Διοίκησης του Νοσοκομείου και της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ θέτει σε κίνδυνο την καθαριότητα των χώρων και σε δοκιμασία τη δημόσια υγιεινή.

Καταλήγοντας, κάλεσε τον κ. Υπουργό να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα και ζήτησε διαρκή ενημέρωση για οποιαδήποτε εξέλιξη επί του θέματος.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ