Μετά την γέφυρα Πλάκας, η γέφυρα Κοράκου...


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Ήπειρο μπορεί να μην φτάσαμε με την Επιτροπή λόγω στενότητας χρόνου στην Κοιλάδα του Αχελώου όμως η Κοιλάδα ήταν παρούσα καθώς τους προσφέραμε τοπικά προϊόντα και εδέσματα από όλες τις περιοχές της Κοιλάδας.





Κατά την αναχώρησή τους οι ευρωβουλευτές καθώς και οι Υπουργοί έλαβαν ένα καλάθι με χαρακτηριστικά προϊόντα της περιοχής μας.


Με ανακοίνωσή του, ο Αντώνης κοσσυβάκης ευχαριστεί πολύ, τη φίλη Πρόεδρο της Επιτροπής Ματαφορών και Τουρισμού, Καρίμα Ντελί, για τα θερμά της λόγια για την Κοιλάδα του Αχελώου και για την ποιότητα των προϊόντων της κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου που είχαμε με τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη προς τα Μέσα Ενημέρωσης αλλά και στη συνάντηση που είχαμε με την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά. Την Υπουργό βεβαίως την ενημερώσαμε για τις ομορφιές της Κοιλάδας και την προσκαλέσαμε να επισκεφθεί την περιοχή μας.



Επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη που στο χώρο έκθεσης των προϊόντων, με δηλωσή του δεσμεύτηκε ότι «μετά τη γέφυρα Πλάκας, θα ξεκινήσει η ανακατασκευή της ιστορικής γέφυρας Κοράκου και θα προωθηθούν τα απαραίτητα έργα υποδομών για την ανάδειξη της Κοιλάδας του Αχελώου».

Φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Σύλλογος Γυναικών Λένω Μπότσαρη, που έφτιαξαν τα υπέροχα γλυκά και πίτες και επιμελήθηκαν τα δώρα που προσφέρθηκαν στους εκλεκτούς επισκέπτες.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης