Ο Αντώνης Κοσσυβάκης ευχαριστεί...


Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τίτλο «Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών και NATURA». 



 Ευχαριστούμε θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό Φάμελλος Σωκράτης ο οποίος έκανε δεκτό το αίτημά μας να συμπεριληφθεί και το «Κοιλάδα Αχελώου» στο όνομα του Φορέα και να γίνει: "Φορέας Διαχείρησης Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Κοιλάδας Αχελώου, Αγράφων, και Μετεώρων."

Ευχαριστούμε επίσης τους Βουλευτές Άρτας Βασίλης Τσίρκας και Giorgos Stylios για τη βοήθεια και στήριξη του αιτήματός μας. Τέλος να ευχαριστήσουμε και τον Πρόεδρο της Αδελφότητας Πηγιωτών Άρτας, B Kaperonis Xristos, για τη συνεχή παρακολούθηση του θέματος και την παρουσία του στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης για το Νομοσχέδιο.

Η αναγνώριση και επίσημα από την Πολιτεία της ονομασίας "Κοιλάδα Αχελώου” δικαιώνει τη συνεχή και επίμονη προσπάθεια, τα τελευταία χρόνια, κατοίκων και από τις τέσσερις περιφέρειες της περιοχής και όχι μόνο για την ανάδειξη της Κοιλάδας του Αχελώου.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας….

 Αντώνης Κοσσυβάκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης