Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

Ο Ιατρικός Σύλλογος Άρτας ευχαριστεί...


Ανακοίνωση για την εθελοντική αιμοδοσία που έγινε στις 20 Δεκεμβρίου έβγαλε ο Ιατρικός Σύλλογος Άρτας και στην οποία μεταξύ άλλων ευχαριστεί τους εθελοντές αιμοδότες που συμμετείχαν και ανταποκρίθηκαν στην Χριστουγεννιάτικη αυτή αιμοδοσία.Η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας – τους εθελοντές αιμοδότες - που προσήλθαν στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Άρτης, τον Ιατρικό Σύλλογο Άρτας και την Ιατρική Εταιρεία Άρτας στις 20 Δεκεμβρίου 2017 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αγ.Δημητρίου , προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο το πολυτιμότερο δώρο ζωής στους συνανθρώπους τους. 

Ευχαριστούμε τους ιατρούς του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας και το Νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος που με τη βοήθειά τους πραγματοποιείται αυτό το σημαντικό έργο. 

 Καλούμε τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν ενεργά στις εθελοντικές αιμοδοσίες που πραγματοποιούνται ανά τακτά διαστήματα και να στηρίζουν την προσπάθεια των ανωτέρω φορέων , για να καλύπτονται οι ανάγκες στην τράπεζα αίματος στο Νομό μας. 

Στηριζόμαστε και ευελπιστούμε στην δική σας βοήθεια. Γίνε και Εσύ Εθελοντής Αιμοδότης Πράξη υπέρτατης αγάπης και προσφοράς".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου