Έγιναν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΟΑΕΔ Άρτας


Με χαμόγελα και θετικές ειδήσεις πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΟΑΕΔ Άρτας που έγιναν το μεσημέρι της Δευτέρας, 4 Δεκεμβρίου, από την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη και την Διοικήτρια του Οργανισμού Μαρία Καραμεσίνη. 



Την τελετή αγιασμού έκανε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος ενώ την κορδέλα -στο παραδοσιακό πέτρινο κτίριο ακριβώς απέναντι από την είσοδο του μεσαιωνικού Κάστρου της Άρτας- έκοψαν μαζί η Υπουργός και η Πρόεδρος του ΟΑΕΔ, παρουσία του βουλευτή Άρτας ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Τσίρκα, του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη, καθώς επίσης του Περιφερειακού Διευθυντή ΟΑΕΔ Ηπείρου, Κέρκυρας και Λευκάδας, Φωκά Πανούλα του Διευθυντή του της υπηρεσίας στην Άρτα κ. Βασίλη Κοκοβέ, του Περιφερειακού Συμβούλου, επικεφαλής συνδυασμού Γιώργου Ζάψα και του Περιφερειακού Συμβούλου Άρτας, Δημήτρη Βαρέλη, και σύσσωμου του προσωπικού που εργάζεται από το Σεπτέμβριο στο ανακαινισμένο ιδιόκτητο κτήριο, υπό άριστες όπως όλοι διαπίστωσαν συνθήκες και με εξοικονόμηση 32.000 ευρώ το χρόνο, από τα ενοίκια που κατέβαλε για χρόνια ο τοπικός ΟΑΕΔ.

Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γεροβασίλη ανακοίνωσε ότι η προσπάθεια για αξιοποίηση κάθε δημόσιου χώρου που αποτελεί περιουσία του ελληνικού δημοσίου εξακολουθεί. Με το έργο αυτό είναι επιφορτισμένο ειδικό γραφείο σε κεντρικό επίπεδο.

«Υπάρχουν αρμόδιες δομές στην Αθήνα που έχουν αρμοδιότητα να εκτιμήσουν και να αξιοποιήσουν επιχειρησιακά σχέδια για πολλά κτήρια του δημοσίου ώστε αυτά να αξιοποιηθούν και να μειώσουμε το κόστος του ελληνικού δημοσίου μέσω των ενοικίων», ανέφερε.

 ixotisartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ